Vegansk fish’n’chips med tatarsauce

Vegansk fish’n’chips med tatarsauce image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 50 min

Ingredienser

4 personer
  • Vegansk fish'n'chips med tatarsauce

    •   g vegansk fiskefileter fx 3 pakker Vemondo veganske fiskefileter
  • Ovnkartofler

    • 6   bagekartofler
    • 0,5   dl olivenolie
    • 2   tsk. salt
    • 2   tsk. timian
  • Tatarsauce

    • 250   ml mayonnaise vegansk, fx Vemondo
    • 3   cornichoner
    • 1,5   tsk. kapers
    • 2   spsk. dild frisk
    • 2   spsk. citronersaft
    • 0,5   tsk. dijonsennep
    •   salt og peber

Forberedelse

  1. Start med at lave din tatarsauce. Put mayonnaise i en skål, og hak cornichoner, kapers og dild super fint.

  2. Put det over i skålen med mayonnaise, og tilsæt herefter dijonsennep, citronsaft og salt og peber.

  3. Rør det hele godt rundt, og smag evt. til med ekstra citron og salt og peber.

  4. Smid tatarsaucen i køleskabet, og lad den meget gerne stå 30-45 min, så den kan nydes helt kold.

  5. Skyld dine bagekartofler grundigt, og skær dem ud ca. 1 cm tykke strimler. De må gerne beholde skrællen på.

  6. Hæld olie, salt og timian over dem, og rod rundt i dem. Smid dem herefter i en airfryer i 25 min. på 200 grader, eller bag dem i ovnen på 225 grader i ca. 30-40 min. Vend rundt i dem undervejs.

  7. Imens kartoflerne tilbereder kan du putte Vemondo fiskefiletterne med i ovnen, eller stege dem på en pande som anvist på pakken. Halver fiskefiletterne inden servering.

  8. Anret bagekartofler, tatarsauce og de veganske fiskefileter på en tallerken. Tilføj gerne citron du kan presse udover og dild.

  9. Opskrift udviklet af Vegansk Univers - @veganskunivers