Super frisk. Til Lidl Pris
Veganske fiskefileter med ovnkartofler, tatarsauce og citron i bakke

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Vegansk fish'n'chips med tatarsauce

vegansk fiskefileter vegansk fiskefileter
(fx 3 pakker Vemondo veganske fiskefileter)
g g

Ovnkartofler

bagekartofler bagekartoffel6
olivenolie olivenolie0,5 dl dl
salt salt2 tsk. tsk.
timian timian2 tsk. tsk.

Tatarsauce

mayonnaise mayonnaise
(vegansk, fx Vemondo)
250 ml ml
cornichoner cornichoner3
kapers kapers1,5 tsk. tsk.
dild dild
(frisk)
2 spsk. spsk.
citronersaft citronsaft2 spsk. spsk.
dijonsennep dijonsennep0,5 tsk. tsk.
Salt og peber Salt og peber

Vegansk fish’n’chips med tatarsauce

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(8)

Opskriften

  1. Start med at lave din tatarsauce. Put mayonnaise i en skål, og hak cornichoner, kapers og dild super fint.
  2. Put det over i skålen med mayonnaise, og tilsæt herefter dijonsennep, citronsaft og salt og peber.
  3. Rør det hele godt rundt, og smag evt. til med ekstra citron og salt og peber.
  4. Smid tatarsaucen i køleskabet, og lad den meget gerne stå 30-45 min, så den kan nydes helt kold.
  5. Skyld dine bagekartofler grundigt, og skær dem ud ca. 1 cm tykke strimler. De må gerne beholde skrællen på.
  6. Hæld olie, salt og timian over dem, og rod rundt i dem. Smid dem herefter i en airfryer i 25 min. på 200 grader, eller bag dem i ovnen på 225 grader i ca. 30-40 min. Vend rundt i dem undervejs.
  7. Imens kartoflerne tilbereder kan du putte Vemondo fiskefiletterne med i ovnen, eller stege dem på en pande som anvist på pakken. Halver fiskefiletterne inden servering.
  8. Anret bagekartofler, tatarsauce og de veganske fiskefileter på en tallerken. Tilføj gerne citron du kan presse udover og dild.

Opskrift udviklet af Vegansk Univers - @veganskunivers