
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Vegansk fish'n'chips med tatarsauce
vegansk fiskefileter
vegansk fiskefileter (fx 3 pakker Vemondo veganske fiskefileter) | g g |
Ovnkartofler
bagekartofler bagekartoffel | 6 | ||
olivenolie olivenolie | 0,5 dl dl | ||
salt salt | 2 tsk. tsk. | ||
timian timian | 2 tsk. tsk. |
Tatarsauce
mayonnaise
mayonnaise (vegansk, fx Vemondo) | 250 ml ml | ||
cornichoner cornichoner | 3 | ||
kapers kapers | 1,5 tsk. tsk. | ||
dild
dild (frisk) | 2 spsk. spsk. | ||
citronersaft citronsaft | 2 spsk. spsk. | ||
dijonsennep dijonsennep | 0,5 tsk. tsk. | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteVegansk fish’n’chips med tatarsauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Start med at lave din tatarsauce. Put mayonnaise i en skål, og hak cornichoner, kapers og dild super fint.
- Put det over i skålen med mayonnaise, og tilsæt herefter dijonsennep, citronsaft og salt og peber.
- Rør det hele godt rundt, og smag evt. til med ekstra citron og salt og peber.
- Smid tatarsaucen i køleskabet, og lad den meget gerne stå 30-45 min, så den kan nydes helt kold.
- Skyld dine bagekartofler grundigt, og skær dem ud ca. 1 cm tykke strimler. De må gerne beholde skrællen på.
- Hæld olie, salt og timian over dem, og rod rundt i dem. Smid dem herefter i en airfryer i 25 min. på 200 grader, eller bag dem i ovnen på 225 grader i ca. 30-40 min. Vend rundt i dem undervejs.
- Imens kartoflerne tilbereder kan du putte Vemondo fiskefiletterne med i ovnen, eller stege dem på en pande som anvist på pakken. Halver fiskefiletterne inden servering.
- Anret bagekartofler, tatarsauce og de veganske fiskefileter på en tallerken. Tilføj gerne citron du kan presse udover og dild.
Opskrift udviklet af Vegansk Univers - @veganskunivers