Forberedelse
- Hak løg, hvidløg, gulerod og bladselleri fint.
- Svits løg og hvidløg i olie, til løgene er klare.
- Tag vegansk hakket ud af pakken og hak farsen groft med en stor kniv.
- Kom farsen i gryden med løgene, og lad det svitse med under omrøring, til det tager farve.
- Tilsæt de finthakkede grøntsager og krydderier og lad det stege lidt med.
- Tilsæt tomatpuré og steg det af i gryden.
- Tilsæt hakkede tomater og grøntsagsbouillon og kog det hele op. Smag saucen til med salt og peber.
- Lad saucen simre, mens du koger pasta som beskrevet på pakken.
- Bland den drænede pasta med saucen, og top evt. med friske basilikumblade og evt. revet vegansk ost.
Leder du efter en kødfri middagsret, der er både lækker og mættende? Så er denne veganske bolognese det perfekte valg for dig! Det er en rigtig klassiker, og vegansk bolognese er perfekt til alle, uanset om du er vegetar, veganer eller bare ønsker at spise mindre kød. Den er fyldt med smag og den bliver helt sikkert et hit ved hele familien.
I Lidl finder du Vegansk Hakket fra Vemondo, som du kan bruge som køderstatning, og du kan variere opskriften, fx ved at tilføje flere grøntsager og krydderier. Server evt. med vegansk revet ost.