Varm kaffe med chokolade, muskat og romfløde

Varm kaffe med chokolade, muskat og romfløde image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

4 personer
    • 100   mælkechokolade 39%
    • 4   dl sødmælk
    • 1   tsk. muskatnød friskrevet
    • 56   g kaffe til stempelkande
    • 1   l vand
    • 0,25   l piskefløde
    • 1   spsk. mørk rom
    • 0,5   tsk. flydende vanilje eller 1 tsk vaniljesukker

Forberedelse

  1. Smelt chokoladen i mælken, den må ikke koge, men skal bare være lidt varmere end den ønskede serveringstemperatur.

  2. Tilsæt muskat.

  3. Pisk fløde, rom og vanilje til en let, cremet flødeskum. Bryg kaffen i en stempelkande og lad den trække fire minutter.

  4. Server drinken i et glas. Først ¼ chokolademælk, så ½ kaffe og øverst ¼ flødeskum.Pyntes evt. med en lille smule muskat eller chokoladespåner.