Smelt chokoladen i mælken, den må ikke koge, men skal bare være lidt varmere end den ønskede serveringstemperatur.
Varm kaffe med chokolade, muskat og romfløde
Ingredienser
4
personer
-
- 100 mælkechokolade 39%
- 4 dl sødmælk
- 1 tsk. muskatnød friskrevet
- 56 g kaffe til stempelkande
- 1 l vand
- 0,25 l piskefløde
- 1 spsk. mørk rom
- 0,5 tsk. flydende vanilje eller 1 tsk vaniljesukker
Forberedelse
Tilsæt muskat.
Pisk fløde, rom og vanilje til en let, cremet flødeskum. Bryg kaffen i en stempelkande og lad den trække fire minutter.
Server drinken i et glas. Først ¼ chokolademælk, så ½ kaffe og øverst ¼ flødeskum.Pyntes evt. med en lille smule muskat eller chokoladespåner.