Varm hvidkålssalat med chorizo og hvidløg

Varm hvidkålssalat med chorizo og hvidløg image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

2 portioner
    • 2   fed hvidløg ca. 6 g
    • 5   forårsløg ca. 100 g
    • 1   spsk. olivenolie ca. 15 ml
    • 300   g hvidkål
    • 150   g chorizos eller en anden krydret pølse

Forberedelse

    Skræl hvidløgene og hak dem fint. Rens løgene og snit dem fint. Kom olivenolie på panden og steg løgene, indtil de får lidt farve. Tilsæt skiver af chorizo og steg, indtil pølsen begynder at afgive fedt til panden. Snit hvidkålen i tynde strimler og steg den sammen med chorizo og løg i 3-4 min. (indtil kålen falder lidt sammen).

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 934
Protein (g) 42
Kulhydrat (g) 23
Fedt (g) 72