Skræl hvidløgene og hak dem fint. Rens løgene og snit dem fint. Kom olivenolie på panden og steg løgene, indtil de får lidt farve. Tilsæt skiver af chorizo og steg, indtil pølsen begynder at afgive fedt til panden. Snit hvidkålen i tynde strimler og steg den sammen med chorizo og løg i 3-4 min. (indtil kålen falder lidt sammen).
Varm hvidkålssalat med chorizo og hvidløg
Ingredienser
2
portioner
-
- 2 fed hvidløg ca. 6 g
- 5 forårsløg ca. 100 g
- 1 spsk. olivenolie ca. 15 ml
- 300 g hvidkål
- 150 g chorizos eller en anden krydret pølse
Forberedelse
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
934
Protein (g)
42
Kulhydrat (g)
23
Fedt (g)
72