
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
vaniljestænger vaniljestang | 0,5 | |
hvidvin
hvidvin (gerne tør) | 400 ml ml | |
vaniljelikør vaniljelikør | 100 ml ml | |
sukker sukker | 2 spsk. spsk. | |
pærer
pære (á ca. 150 g) | 2 | |
piskefløde piskefløde | 60 g g | |
chokoladeis chokoladeis | 2 kugler kugle |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVaniljepærer med chokoladeis
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær vaniljestangen på langs, krads kornene ud. Bring kornene og stangen i kog med vinen, likøren og sukkeret. Skræl i mellemtiden pærerne, men lad stilkene sidde i. læg dem i den kogende væske, og pochér dem tildækket i 20-25 min., til de bliver let bløde. Vend pærerne, når halvdelen af tiden er gået.Tag pærerne op, og lad væsken koge ind i 5-7 min. Hæld det i en skål med pærerne, og lad det køle af. Pisk fløden stiv med sukkeret, og hæld det i en sprøjtepose med stjernetyl på. Anret pærerne med lidt af den søde væske og 1 kugle chokoladeis på hver tallerken. Sprøjt flødeskumstoppe hele vejen rundt, så de danner et hjerte.
Tip
Pærerne smager virkelig aromatisk, hvis de står natten over i køleskabet og trækker i den søde væske.