Super frisk. Til Lidl Pris
Vaniljepærer med chokoladeis

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

0,5 vaniljestænger vaniljestang
400 ml ml hvidvin hvidvin
(gerne tør)
100 ml ml vaniljelikør vaniljelikør
2 spsk. spsk. sukker sukker
2 pærer pære
(á ca. 150 g)
60 g g piskefløde piskefløde
2 kugler kugle chokoladeis chokoladeis

Vaniljepærer med chokoladeis

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(1)

Sådan gør du

Skær vaniljestangen på langs, krads kornene ud. Bring kornene og stangen i kog med vinen, likøren og sukkeret. Skræl i mellemtiden pærerne, men lad stilkene sidde i. læg dem i den kogende væske, og pochér dem tildækket i 20-25 min., til de bliver let bløde. Vend pærerne, når halvdelen af tiden er gået.Tag pærerne op, og lad væsken koge ind i 5-7 min. Hæld det i en skål med pærerne, og lad det køle af. Pisk fløden stiv med sukkeret, og hæld det i en sprøjtepose med stjernetyl på. Anret pærerne med lidt af den søde væske og 1 kugle chokoladeis på hver tallerken. Sprøjt flødeskumstoppe hele vejen rundt, så de danner et hjerte.

Tip

Pærerne smager virkelig aromatisk, hvis de står natten over i køleskabet og trækker i den søde væske.

Næringsindhold

Fedt12 g Kulhydrater47 g Protein4 g kcal426 kJ1784