
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | vaniljestænger vaniljestang | ||
180 g g | sukker sukker | ||
200 g g | blødt smør blødt smør | ||
1 | æg æg | ||
75 g g | mandler mandel | ||
250 g g | hvedemel hvedemel |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteVaniljekranse
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Blend mandlerne til fint mel. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, bland dem med lidt sukker, og rør det sammen med resten af sukkeret og smørret. Rør ægget i blandingen. Tilsæt mandel- og hvedemel. Hæld dejen i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt vaniljekranse (Ø 5 cm) på en plade medbagepapir. Bag dem gyldne i ovnen ved 200 °C i 10-14 min. Lad dem køle af på en bagerist.