Vaniljehavregrød med banantopping

Vaniljehavregrød med banantopping image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1   vaniljestang
    • 150   g havregryn
    • 400   ml mælk
    • 100   g hindbær friske eller frosne
    • 60   g cashewnødder
    • 4   bananer ca. 700 g
    • 2   - 3   tsk. brun farin

Forberedelse

  1. Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kernerne ud.

  2. Rør dem med havregryn og mælk, og stil det i køleskabet natten over.

  3. Lad hindbærrene tø op.

  4. Før servering

  5. Rist cashewnødderne let på en tør pande. Lad dem køle af, og hak dem groft.

  6. Skræl bananen, og mos den.

  7. Bland den med hindbær og cashewnødderne.

  8. Fordel vaniljehavregrøden i 4 skåle, og strø med lidt sukker.

  9. Læg bananblandingen ovenpå, og servér.