Vagtelbrystfileter i paprikaflødesauce med svampe, bønner og små persillekartofler

Vagtelbrystfileter i paprikaflødesauce med svampe, bønner og små persillekartofler image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 personer
    • 400   g vagtelbrystfileter
    • 250   g champignoner
    • 2   fed hvidløg
    • 1   rødløg
    • 5   tsk. paprika
    • 4   dl madlavningsfløde
    • 1   bundt persille
    • 500   g grønne bønner
    • 750   g kartofler
    • 40   g smør
    •   olivenolie
    •   salt og peber

Forberedelse

    Skyl svampene og skær dem i skiver. Hak løg, hvidløg og persille fint. Kartoflerne renses og sættes over i rigeligt og letsaltet vand. De færdigkogte kartofler vendes i den hakkede persille umiddelbart inden servering. Bønnerne skylles, nippes og vendes i olivenolie, 1 tsk. paprika, salt og peber. Tilberedes i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 30 min. til de er sprøde.Vagtelbrysterne krydres med salt og peber. En pande med olivenolie varmes op til middelhøj varme, og vagtelbrystfileterne steges i ca. 1-2 min. på hver side. Brysterne er sarte, så pas på ikke at overstege dem. Tag fileterne fra og lad dem trække under stanniol på en tallerken. Tilsæt smørret til panden. Når det er gyldent tilsættes løg og hvidløg og brunes af i ca. 1 min. Herefter tilsættes svampene og steger videre i ca. 3 min., hvorefter 4 tsk. paprika og madlavningsfløde tilsættes. Lad det simre indtil saucen tyknes. Anret vagtlerne med de små persillekartofler, bønnerne og paprikasaucen.