En sand favorit er vafler med rester fra køleskabets grøntsagsskuffe. De kan både spises med det samme, men de er også superlækre og et hit i madpakken. Her er der brugt et belgisk vaffeljern og vaflerne er bagt i 7 minutters tid, men det kan variere fra jern til jern.
Vafler
Ingredienser
4
personer
-
- 50 g havregryn
- 50 g mel
- 4 æg
- 1 løg
- 150 g gulerødder
- 150 g blomkål
- 1 håndfuld revet ost
- salt og peber
Forberedelse
Fjern skrald fra løget og rengør gulerod og blomkål.
Kom alt i en food processer og kør til det er blendet.
Kom lidt fedtstof i et vaffeljern og steg så ellers dine vafler sprøde.
Jeg bruger et belgisk vaffeljern og steger mine vafler i 7 minutters tid.
Lad dem køle af på en rist.
Udarbejdet af Julie Bruun