Vafler

Vafler image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 personer
    • 50   g havregryn
    • 50   g mel
    • 4   æg
    • 1   løg
    • 150   g gulerødder
    • 150   g blomkål
    • 1   håndfuld revet ost
    •   salt og peber

Forberedelse

    En sand favorit er vafler med rester fra køleskabets grøntsagsskuffe. De kan både spises med det samme, men de er også superlækre og et hit i madpakken. Her er der brugt et belgisk vaffeljern og vaflerne er bagt i 7 minutters tid, men det kan variere fra jern til jern.

  1. Fjern skrald fra løget og rengør gulerod og blomkål.

  2. Kom alt i en food processer og kør til det er blendet.

  3. Kom lidt fedtstof i et vaffeljern og steg så ellers dine vafler sprøde.

  4. Jeg bruger et belgisk vaffeljern og steger mine vafler i 7 minutters tid.

  5. Lad dem køle af på en rist.

  6. Udarbejdet af Julie Bruun