Uhyggelig græskarkage med edderkoppespind

Uhyggelig græskarkage med edderkoppespind image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 35 min

Ingredienser

12 stk.
    • 300   g brun farin
    • 200   g blødt smør
    • 4   æg
    • 275   g hvedemel
    • 1   spsk. stødt kanel
    • 1   tsk. bagepulver
    • 0,5   tsk. natron
    • 1   knsp. salt
    • 400   g hokkaido græskar
  • Flødeost-edderkoppespind

    • 100   g flødeost
    • 75   g blødt smør
    • 100   g flormelis
    • 2   tsk. vaniljesukker

Forberedelse

    Pisk brun farin og smør sammen i en skål ved hjælp af en elpisker. Tilsæt æggene et ad gangen, imens du pisker, så du får en luftig masse. Tilsæt hvedemel, kanel, bagepulver, natron og salt, og pisk det hele sammen til en glat dej. Halvér hokkaidogræskarret, og fjern kernerne med en ske. Skær forsigtigt skrællen af med en skarp kniv. Afvej 400 g græskarkød, riv det, og rør det i dejen. Beklæd bunden af springformen med bagepapir. Fyld kagedejen i formen, og bag din græskarkage i cirka 40 min. Den er færdig, når en tandstik kan stikkes ind i midten og komme ud ren. Lad kagen køle af.

    Flødeost-edderkoppespindPisk alle ingredienserne sammen med en elpisker, til du får en luftig og cremet konsistens. Kom massen i en sprøjtepose, og dekorér kagen med tynde striber på kryds og tværs, så det danner et edderkoppespind.