
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
300 g g | brun farin brun farin | ||
200 g g | blødt smør blødt smør | ||
4 | æg æg | ||
275 g g | hvedemel hvedemel | ||
1 spsk spsk | stødt kanel stødt kanel | ||
1 tsk tsk | bagepulver bagepulver | ||
0,5 tsk tsk | natron natron | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
400 g g | hokkaido græskar hokkaido græskar | ||
springform med en diameter på 24 cm springform med en diameter på 24 cm |
Flødeost-edderkoppespind
100 g g | flødeost flødeost | ||
75 g g | blødt smør blødt smør | ||
100 g g | flormelis flormelis | ||
2 tsk tsk | vaniljesukker vaniljesukker |
Uhyggelig græskarkage med edderkoppespind
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Pisk brun farin og smør sammen i en skål ved hjælp af en elpisker. Tilsæt æggene et ad gangen, imens du pisker, så du får en luftig masse. Tilsæt hvedemel, kanel, bagepulver, natron og salt, og pisk det hele sammen til en glat dej. Halvér hokkaidogræskarret, og fjern kernerne med en ske. Skær forsigtigt skrællen af med en skarp kniv. Afvej 400 g græskarkød, riv det, og rør det i dejen. Beklæd bunden af springformen med bagepapir. Fyld kagedejen i formen, og bag din græskarkage i cirka 40 min. Den er færdig, når en tandstik kan stikkes ind i midten og komme ud ren. Lad kagen køle af.
Flødeost-edderkoppespindPisk alle ingredienserne sammen med en elpisker, til du får en luftig og cremet konsistens. Kom massen i en sprøjtepose, og dekorér kagen med tynde striber på kryds og tværs, så det danner et edderkoppespind.