Super frisk. Til Lidl Pris
Uhyggelig græskarkage med edderkoppespind

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

300 g g brun farin brun farin
200 g g blødt smør blødt smør
4 æg æg
275 g g hvedemel hvedemel
1 spsk. spsk. stødt kanel stødt kanel
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
0,5 tsk. tsk. natron natron
1 knsp. knsp. salt salt
400 g g hokkaido græskar hokkaido græskar

Flødeost-edderkoppespind

100 g g flødeost flødeost
75 g g blødt smør blødt smør
100 g g flormelis flormelis
2 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker

Uhyggelig græskarkage med edderkoppespind

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(14)

Sådan gør du

Pisk brun farin og smør sammen i en skål ved hjælp af en elpisker. Tilsæt æggene et ad gangen, imens du pisker, så du får en luftig masse. Tilsæt hvedemel, kanel, bagepulver, natron og salt, og pisk det hele sammen til en glat dej. Halvér hokkaidogræskarret, og fjern kernerne med en ske. Skær forsigtigt skrællen af med en skarp kniv. Afvej 400 g græskarkød, riv det, og rør det i dejen. Beklæd bunden af springformen med bagepapir. Fyld kagedejen i formen, og bag din græskarkage i cirka 40 min. Den er færdig, når en tandstik kan stikkes ind i midten og komme ud ren. Lad kagen køle af.

Flødeost-edderkoppespindPisk alle ingredienserne sammen med en elpisker, til du får en luftig og cremet konsistens. Kom massen i en sprøjtepose, og dekorér kagen med tynde striber på kryds og tværs, så det danner et edderkoppespind.