
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
brun farin brun farin | 300 g g | ||
blødt smør blødt smør | 200 g g | ||
æg æg | 4 | ||
hvedemel hvedemel | 275 g g | ||
stødt kanel stødt kanel | 1 spsk. spsk. | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
natron natron | 0,5 tsk. tsk. | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
hokkaido græskar hokkaido græskar | 400 g g |
Flødeost-edderkoppespind
flødeost flødeost | 100 g g | ||
blødt smør blødt smør | 75 g g | ||
flormelis flormelis | 100 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 2 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteUhyggelig græskarkage med edderkoppespind
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pisk brun farin og smør sammen i en skål ved hjælp af en elpisker. Tilsæt æggene et ad gangen, imens du pisker, så du får en luftig masse. Tilsæt hvedemel, kanel, bagepulver, natron og salt, og pisk det hele sammen til en glat dej. Halvér hokkaidogræskarret, og fjern kernerne med en ske. Skær forsigtigt skrællen af med en skarp kniv. Afvej 400 g græskarkød, riv det, og rør det i dejen. Beklæd bunden af springformen med bagepapir. Fyld kagedejen i formen, og bag din græskarkage i cirka 40 min. Den er færdig, når en tandstik kan stikkes ind i midten og komme ud ren. Lad kagen køle af.
Flødeost-edderkoppespindPisk alle ingredienserne sammen med en elpisker, til du får en luftig og cremet konsistens. Kom massen i en sprøjtepose, og dekorér kagen med tynde striber på kryds og tværs, så det danner et edderkoppespind.