
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
løg løg | 2 | ||
hvidløg hvidløg | 4 fed fed | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
Salt og peber
Salt og peber (efter behov) | |||
kapers kapers | 2 tsk. tsk. | ||
tun i olie tun i olie | 2 dåser dåse | ||
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 200 g g | ||
persille persille | 0,5 bundter bundt |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteTundip med kapers
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl løg og hvidløg, og hak det fint. Svits det i en gryde med 2 spsk olie. Hak kapers, og lad tunen dryppe af. Læg tunen i en skål, og findel den med en gaffel. Put creme fraiche, kapers og løgblandingen heri, og smag til med salt og peber. Top dippen med hakket persille. Servér hertil ristet toastbrød.