Super frisk. Til Lidl Pris
Tundip med kapers

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 løg løg
4 fed fed hvidløg hvidløg
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber
(efter behov)
2 tsk. tsk. kapers kapers
2 dåser dåse tun i olie tun i olie
200 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
0,5 bundter bundt persille persille

Tundip med kapers

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(1)

Sådan gør du

Skræl løg og hvidløg, og hak det fint. Svits det i en gryde med 2 spsk olie. Hak kapers, og lad tunen dryppe af. Læg tunen i en skål, og findel den med en gaffel. Put creme fraiche, kapers og løgblandingen heri, og smag til med salt og peber. Top dippen med hakket persille. Servér hertil ristet toastbrød.