
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | løg løg | ||
4 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
Salt og peber
Salt og peber ((efter behov)) | |||
2 tsk tsk | kapers kapers | ||
2 dåser dåse | tun i olie tun i olie | ||
200 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
0,5 bundter bundt | persille persille |
Tundip med kapers
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:20
min
(0)
Sådan gør du
Skræl løg og hvidløg, og hak det fint. Svits det i en gryde med 2 spsk olie. Hak kapers, og lad tunen dryppe af. Læg tunen i en skål, og findel den med en gaffel. Put creme fraiche, kapers og løgblandingen heri, og smag til med salt og peber. Top dippen med hakket persille. Servér hertil ristet toastbrød.