Fjern skorpen på baconen, og skær baconen i tynde skiver. Kog tortellinien i 4-5 minutter i saltvand. Lad dem dryppe af. Skyl forårsløgene, og skær dem i fine ringe. Steg dem glasagtige i hed olie. Spæd med vin og bouillon, og bring det i kog. Lad det koge i 5-8 minutter. Steg baconen sprød i smør i ca. 2 minutter. Lad den dryppe af på køkkenrulle. Hæld tortellinierne i bouillonen. Riv parmesanen fint. Anret det med den sprøde bacon over.
Tortellini med sprød bacon
Ingredienser
4
personer
-
- 50 g bacon
- 150 g tortellini
- salt
- 2 forårsløg
- 2 spsk. olivenolie
- 100 ml hvidvin
- 700 ml bouillon
- 2 spsk. smør
- 30 g parmesanost
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
330
Protein (g)
10
Kulhydrat (g)
18
Fedt (g)
22