
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
forårsløg forårsløg | 0,5 bundter bundt | |
koriander koriander | 0,5 bundter bundt | |
citrongræs citrongræs | 1 stænger stang | |
ingefærrødder ingefærrod | 20 g g | |
tomater tomat | 300 g g | |
champignoner champignon | 150 g g | |
kullerfiletter kullerfilet | 400 g g | |
jasminris jasminris | 150 g g | |
salt salt | ||
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 1 l l | |
limes saft lime saft | 1 - 2 spsk. spsk. | |
sambal oelek sambal oelek | 2 knsp. knsp. | |
sojasauce sojasauce | 2 - 3 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTom Yam Pla (stærk suppe med fisk og ris, Thailand)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl forårsløgene og skær dem i ringe. Pluk korianderbladene af, gem stilkene. Skyl citrongræsset og skær den i grove stykker. Skræl ingefæren skær den i skiver, og put dem i et engangstefilter sammen med korianderstilkene og citrongræsset.Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern kernerne, og skær tomaterne i tern. Skyl champignonerne og skær dem i skiver. Vask fiskene, dup dem tørre, og skær dem ud i mundrette stykker. Kog risene i saltvand efter anvisningen på pakken. Kog suppen med forårsløg og krydderierne i tefilteret i 2-3 min. Smag stærkt til med limesaft, Sambal Oelek og sojasauce. Tilsæt fisken og champignonerne efter 3 min. Tilsæt tomaterne, og kog videre i 2-3 min. Smag suppen til, og fjern tefilteret.Tag risene af komfuret og fordel i dem i små skåle. Hæld suppen over, og pynt med korianderbladene.