Super frisk. Til Lidl Pris
Tom Yam Pla (stærk suppe med fisk og ris, Thailand)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

0,5 bundter bundt forårsløg forårsløg
0,5 bundter bundt koriander koriander
1 stænger stang citrongræs citrongræs
20 g g ingefærrødder ingefærrod
300 g g tomater tomat
150 g g champignoner champignon
400 g g kullerfiletter kullerfilet
150 g g jasminris jasminris
salt salt
1 l l grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
1 - 2 spsk. spsk. limes saft lime saft
2 knsp. knsp. sambal oelek sambal oelek
2 - 3 spsk. spsk. sojasauce sojasauce

Tom Yam Pla (stærk suppe med fisk og ris, Thailand)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(9)

Sådan gør du

Skyl forårsløgene og skær dem i ringe. Pluk korianderbladene af, gem stilkene. Skyl citrongræsset og skær den i grove stykker. Skræl ingefæren skær den i skiver, og put dem i et engangstefilter sammen med korianderstilkene og citrongræsset.Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern kernerne, og skær tomaterne i tern. Skyl champignonerne og skær dem i skiver. Vask fiskene, dup dem tørre, og skær dem ud i mundrette stykker. Kog risene i saltvand efter anvisningen på pakken. Kog suppen med forårsløg og krydderierne i tefilteret i 2-3 min. Smag stærkt til med limesaft, Sambal Oelek og sojasauce. Tilsæt fisken og champignonerne efter 3 min. Tilsæt tomaterne, og kog videre i 2-3 min. Smag suppen til, og fjern tefilteret.Tag risene af komfuret og fordel i dem i små skåle. Hæld suppen over, og pynt med korianderbladene.

Næringsindhold

Fedt35 g Protein24 g kcal281 kJ1178