
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
forårsløg forårsløg | 1 bundter bundt | |
ingefærrødder ingefærrod | 10 g g | |
chilipebere
chilipeber (røde) | 2 | |
solsikkeolie solsikkeolie | 2 spsk. spsk. | |
hønsebouillon hønsebouillon | 600 ml ml | |
kokosmælk kokosmælk | 1 dåser dåse | |
limes saft lime saft | ||
salt salt | ||
kyllingefileter kyllingefilet | 400 g g | |
jasminris jasminris | 100 g g | |
røde peberfrugter rød peberfrugt | 1 | |
sukkerærter sukkerærter | 100 g g | |
champignoner champignon | 75 g g | |
brun farin brun farin | 1 drys drys |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTom ka gai (thailandsk kokossuppe)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rens forårsløgene, og skær dem i 3-4 cm lange stykker. Skræl ingefæren, rens chilipeberen og fjern kernerne. Hak chilipeberen og ingefæren fint. Svits forårsløgene i varm olie i 1-2 minutter. Tilsæt bouillonen og kokosmælken. Kom derefter limesaft, hakket ingefær og chili i. Smag til med salt, og bring suppen i kog. Vask kyllingebrystfileterne, dup dem og kom dem i suppen. Lad den koge under låg i 12-15 minutter.
Kog i mellemtiden risene i vand med salt i ca. 15 minutter.
Rengør den røde peber, fjern kernerne og skær peberen i skiver. Rens sukkerærterne, og halvér dem. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Tag kyllingen op af suppen, tilsæt grøntsagerne og lad dem koge med i 4 minutter. Skær kyllingen i små stykker, og kom dem ned i suppen igen. Smag suppen til med salt og sukker, og servér den med ris.