Super frisk. Til Lidl Pris
Tom ka gai

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 bundter bundt forårsløg forårsløg
10 g g ingefærrødder ingefærrod
2 chilipebere chilipeber
(røde)
2 spsk. spsk. solsikkeolie solsikkeolie
600 ml ml hønsebouillon hønsebouillon
1 dåser dåse kokosmælk kokosmælk
limes saft lime saft
salt salt
400 g g kyllingefileter kyllingefilet
100 g g jasminris jasminris
1 røde peberfrugter rød peberfrugt
100 g g sukkerærter sukkerærter
75 g g champignoner champignon
1 drys drys brun farin brun farin

Tom ka gai (thailandsk kokossuppe)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(13)

Sådan gør du

Rens forårsløgene, og skær dem i 3-4 cm lange stykker. Skræl ingefæren, rens chilipeberen og fjern kernerne. Hak chilipeberen og ingefæren fint. Svits forårsløgene i varm olie i 1-2 minutter. Tilsæt bouillonen og kokosmælken. Kom derefter limesaft, hakket ingefær og chili i. Smag til med salt, og bring suppen i kog. Vask kyllingebrystfileterne, dup dem og kom dem i suppen. Lad den koge under låg i 12-15 minutter.

Kog i mellemtiden risene i vand med salt i ca. 15 minutter.

Rengør den røde peber, fjern kernerne og skær peberen i skiver. Rens sukkerærterne, og halvér dem. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Tag kyllingen op af suppen, tilsæt grøntsagerne og lad dem koge med i 4 minutter. Skær kyllingen i små stykker, og kom dem ned i suppen igen. Smag suppen til med salt og sukker, og servér den med ris.

Næringsindhold

Fedt28 g Kulhydrater28 g Protein28 g kcal497 kJ2081