Super frisk. Til Lidl Pris
Tøm køleskabet-tærte

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Tøm køleskabet-tærte

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

0 min
(6)

Opskriften

I skal på weekendtur i weekenden, men har som altid lidt æg og nogle grøntsagsrester liggende i køleskabet. Det er synd at smide ud, så derfor kan du i stedet lave en lækker tøm-køleskabet-tærte. Der er altid smil på læben, når det bliver serveret, og så kan I køre på weekendtur med god samvittighed over et tømt køleskab.

1. Start med at skrælle kartofler og skære dem i mindre tern.
2. Kog dem i saltet vand, til de lige netop er møre. Hæld vandet fra og lad dem dampe af.
3. Imens kartofler koger, skal du lave tærtebunden. Tænd ovnen på 180 grader varmluft
4. Rør hvedemel, fuldkornsmel, 3/4 dl olivenolie og et nip salt sammen. Tilsæt vand til du har en dej, der netop hænger sammen - må gerne smuldre lidt.
5. Beklæd en form med bagepapir og pres dejen ud i formen og op ad siderne.
6. Forbag bunden i ca 10 minutter.
7. Hak hvidløg fint og steg på en pande i en spsk olivenolie.
8. Skyl spinat og dup den tør. Kom den på panden til hvidløget og lad den falde sammen. Smag til med salt.
9. Kom kartofler og spinat i den forbagte bund og fordel ost og pølse over, revet i mindre stykker.
10. Rør æg sammen med mælk og lidt salt og peber. Hæld over fyldet i tærten.
11. Bag din tærte i ca. 30 minutter til fast og gylden.

Udarbejdet af Julie Bruun