Tarte flambée

Tarte flambée image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 portioner
    • 2   ruller pizzadej 800 g
    • 3   - 4   løg
    • 2   bægre creme fraiche eller flødeskum 500 ml
    • 200   g schwartzwälder skinke

Forberedelse

    Tænd ovnen og skru op på maks. Gerne 250 °C. Rul pizzadejen ud af pakken. Rul eller træk den ud til dobbelt størrelse, så den er helt tynd. Læg evt. dejstykkerne i halve. Så er de lettere at håndtere. Læg dejen på bageplader beklædt med bagepapir, og smør dem med cremefraiche helt ud til kanten.

    Skær løg i tynde ringe, og fordel dem på cremefraichen. Skær skinke i tynde strimler, og fordel dem over løgene. Bag tarte flambée i en meget varm ovn i ca. 8 minutter til bunden er sprød og toppen gylden.

    Tip: Fyld kan varieres, så der stadig er luft i budgettet.