Tænd ovnen og skru op på maks. Gerne 250 °C. Rul pizzadejen ud af pakken. Rul eller træk den ud til dobbelt størrelse, så den er helt tynd. Læg evt. dejstykkerne i halve. Så er de lettere at håndtere. Læg dejen på bageplader beklædt med bagepapir, og smør dem med cremefraiche helt ud til kanten.
Tarte flambée
Ingredienser
4
portioner
-
- 2 ruller pizzadej 800 g
- 3 - 4 løg
- 2 bægre creme fraiche eller flødeskum 500 ml
- 200 g schwartzwälder skinke
Forberedelse
Skær løg i tynde ringe, og fordel dem på cremefraichen. Skær skinke i tynde strimler, og fordel dem over løgene. Bag tarte flambée i en meget varm ovn i ca. 8 minutter til bunden er sprød og toppen gylden.
Tip: Fyld kan varieres, så der stadig er luft i budgettet.