
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
pizzadej
pizzadej (800 g) | 2 ruller rulle | ||
løg løg | 3 - 4 | ||
creme fraiche eller flødeskum
creme fraiche eller flødeskum (500 ml) | 2 bægre bæger | ||
Schwartzwälder skinke Schwartzwälder skinke | 200 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteTarte flambée
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen og skru op på maks. Gerne 250 °C. Rul pizzadejen ud af pakken. Rul eller træk den ud til dobbelt størrelse, så den er helt tynd. Læg evt. dejstykkerne i halve. Så er de lettere at håndtere. Læg dejen på bageplader beklædt med bagepapir, og smør dem med cremefraiche helt ud til kanten.
Skær løg i tynde ringe, og fordel dem på cremefraichen. Skær skinke i tynde strimler, og fordel dem over løgene. Bag tarte flambée i en meget varm ovn i ca. 8 minutter til bunden er sprød og toppen gylden.
Tip: Fyld kan varieres, så der stadig er luft i budgettet.