Tapasbræt

Tapasbræt image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

4 personer
    • 100   g salami F.eks. Finocchiona
    • 75   g parmaskinke
    • 130   g pølser tørret
    • 200   g ost hård
    • 200   g ost blød
    • 1   glas pesto
    • 200   g cherrytomater
    • 1   bakke vindrue
    • 1   glas oliven
    • 1   stk. brød F.eks. fransk baguette
    •   olivenolie
    •   salt flagesalt

Forberedelse

    Her får du et forslag og inspiration til et tapasbræt til 4 personer. Gode pølser og skinker, lækre oste, oliven, pesto, vindruer og tomater. Server lidt lækkert brød til og måske noget god olivenolie med flagesalt, og så har du altså nem og lækker mad, der vil imponere dine gæster. Du kan nemt sammensætte sådan et bræt her på under 10 minutter, og spæde til med dine egne favoritter.

  1. Forbered alle din elementer: skyl frugt og grønt, pak tingene ud.

  2. Anret det hele pænt og sirligt på et bræt. Det betaler sig at bruge lidt tid på det, og det er ret nemt at få til at se lækkert ud. Skær små stykker af både ost og pølse, så det er nemt at gå til ved servering.

  3. Server gerne med noget lækkert brød, evt. lunet i ovnen, og olivenolie drysset med flagesalt.