
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
salami
salami (F.eks. Finocchiona) | 100 g g | |
parmaskinke parmaskinke | 75 g g | |
pølser
pølse (tørret) | 130 g g | |
ost
ost (hård) | 200 g g | |
ost
ost (blød) | 200 g g | |
pesto pesto | 1 glas glas | |
cherrytomater cherrytomat | 200 g g | |
vindruer vindrue | 1 bakker bakke | |
oliven oliven | 1 glas glas | |
brød
brød (F.eks. fransk baguette) | 1 stk. stk. | |
olivenolie olivenolie | ||
salt
salt (flagesalt) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTapasbræt
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Her får du et forslag og inspiration til et tapasbræt til 4 personer. Gode pølser og skinker, lækre oste, oliven, pesto, vindruer og tomater. Server lidt lækkert brød til og måske noget god olivenolie med flagesalt, og så har du altså nem og lækker mad, der vil imponere dine gæster. Du kan nemt sammensætte sådan et bræt her på under 10 minutter, og spæde til med dine egne favoritter.
- Forbered alle din elementer: skyl frugt og grønt, pak tingene ud.
- Anret det hele pænt og sirligt på et bræt. Det betaler sig at bruge lidt tid på det, og det er ret nemt at få til at se lækkert ud. Skær små stykker af både ost og pølse, så det er nemt at gå til ved servering.
- Server gerne med noget lækkert brød, evt. lunet i ovnen, og olivenolie drysset med flagesalt.