Super frisk. Til Lidl Pris
Svaner af vandbakkelse med hyldeblomstcreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 dl dl vand vand
100 g g smør smør
100 g g hvedemel hvedemel
4 æg æg
1 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
5 dl dl fløde fløde
150 g g hvid chokolade hvid chokolade
3 blade blad husblas husblas
250 g g hindbær hindbær
2 dl dl koncentreret hyldeblomstsaft koncentreret hyldeblomstsaft

Svaner af vandbakkelse med hyldeblomstcreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

2:00 t
(5)

Sådan gør du

Læg husblassen i koldt vand. Bring fløde og vaniljesukker i kog, og tag det herefter af varmen. Hak chokoladen fint, og put den i den varme fløde. Vrid husblassen for vand, og opløs den i chokoladecremen. Tilsæt hyldeblomstsaft. Put cremen i en skål, og sæt den i køleskabet i min. 5 timer. Smør og vand bringes i kog, og mel tilsættes. Rør godt, indtil dejen er fast. Sæt dejen til afkøling. Æg piskes sammen og tilsættes dejen. Form dejen i hhv. 12 S-formede og 12 dråbeformede dele. Sæt dejdelene på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 40 min. i en forvarmet ovn på 200°C. Åbn ikke ovnen de første 25 min., da vandbakkelserne kan falde sammen. Hvis vandbakkelserne falder sammen efter 40 min. i ovnen, da skal du forlænge bagetiden. Lad vandbakkelserne køle af. Skær de dråbeformede vandbakkelser over, og fyld bunden med chokoladecremen. Sæt toppen på igen som låg, men gør plads til de S-formede vandbakkelser i chokoladecremen. Sæt de S-formede vandbakkelser fast som svanehalse i chokoladecremen. Fordel hindbærrene på svanernes rygge, dvs. ovenpå de dråbeformede vandbakkelser. Stil svanerne køligt, inden de skal serveres.