Læg husblassen i koldt vand. Bring fløde og vaniljesukker i kog, og tag det herefter af varmen. Hak chokoladen fint, og put den i den varme fløde. Vrid husblassen for vand, og opløs den i chokoladecremen. Tilsæt hyldeblomstsaft. Put cremen i en skål, og sæt den i køleskabet i min. 5 timer. Smør og vand bringes i kog, og mel tilsættes. Rør godt, indtil dejen er fast. Sæt dejen til afkøling. Æg piskes sammen og tilsættes dejen. Form dejen i hhv. 12 S-formede og 12 dråbeformede dele. Sæt dejdelene på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 40 min. i en forvarmet ovn på 200°C. Åbn ikke ovnen de første 25 min., da vandbakkelserne kan falde sammen. Hvis vandbakkelserne falder sammen efter 40 min. i ovnen, da skal du forlænge bagetiden. Lad vandbakkelserne køle af. Skær de dråbeformede vandbakkelser over, og fyld bunden med chokoladecremen. Sæt toppen på igen som låg, men gør plads til de S-formede vandbakkelser i chokoladecremen. Sæt de S-formede vandbakkelser fast som svanehalse i chokoladecremen. Fordel hindbærrene på svanernes rygge, dvs. ovenpå de dråbeformede vandbakkelser. Stil svanerne køligt, inden de skal serveres.