Super frisk. Til Lidl Pris
Svaner af vandbakkelse med hyldeblomstcreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

vand vand2 dl dl
smør smør100 g g
hvedemel hvedemel100 g g
æg æg4
vaniljesukker vaniljesukker1 tsk. tsk.
fløde fløde5 dl dl
hvid chokolade hvid chokolade150 g g
husblas husblas3 blade blad
hindbær hindbær250 g g
koncentreret hyldeblomstsaft koncentreret hyldeblomstsaft2 dl dl

Svaner af vandbakkelse med hyldeblomstcreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

2:00 t
(10)

Opskriften

Læg husblassen i koldt vand. Bring fløde og vaniljesukker i kog, og tag det herefter af varmen. Hak chokoladen fint, og put den i den varme fløde. Vrid husblassen for vand, og opløs den i chokoladecremen. Tilsæt hyldeblomstsaft. Put cremen i en skål, og sæt den i køleskabet i min. 5 timer. Smør og vand bringes i kog, og mel tilsættes. Rør godt, indtil dejen er fast. Sæt dejen til afkøling. Æg piskes sammen og tilsættes dejen. Form dejen i hhv. 12 S-formede og 12 dråbeformede dele. Sæt dejdelene på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 40 min. i en forvarmet ovn på 200°C. Åbn ikke ovnen de første 25 min., da vandbakkelserne kan falde sammen. Hvis vandbakkelserne falder sammen efter 40 min. i ovnen, da skal du forlænge bagetiden. Lad vandbakkelserne køle af. Skær de dråbeformede vandbakkelser over, og fyld bunden med chokoladecremen. Sæt toppen på igen som låg, men gør plads til de S-formede vandbakkelser i chokoladecremen. Sæt de S-formede vandbakkelser fast som svanehalse i chokoladecremen. Fordel hindbærrene på svanernes rygge, dvs. ovenpå de dråbeformede vandbakkelser. Stil svanerne køligt, inden de skal serveres.