
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
figner
figne (á ca. 50 g) | 8 stk. stk. | |
smør smør | 1 - 2 spsk. spsk. | |
rørsukker rørsukker | 2 spsk. spsk. | |
balsamico balsamico | 3 spsk. spsk. | |
vaniljeis vaniljeis | 4 kugler kugle |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listStegte figner med balsamicokaramel
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Fignerne tørres forsigtigt af og deles i 4. Brun dem i 1 min. på snitfladerne i det varme smør. Strø sukker på og lad det karamellisere. Tag fignerne af panden og fordel dem på 4 tallerkener. Hæld eddike ved karamellen og lad det koge ind til det er tyktflydende. Læg vaniljeis i kugler på tallerkenen, dryp med balsamicokaramel og server straks. Hertil passer småkager som fx italienske cantuccini.