Super frisk. Til Lidl Pris
Stegte figner med balsamicokaramel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

8 stk. stk. figner figne
(á ca. 50 g)
1 - 2 spsk. spsk. smør smør
2 spsk. spsk. rørsukker rørsukker
3 spsk. spsk. balsamico balsamico
4 kugler kugle vaniljeis vaniljeis

Stegte figner med balsamicokaramel

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(3)

Sådan gør du

Fignerne tørres forsigtigt af og deles i 4. Brun dem i 1 min. på snitfladerne i det varme smør. Strø sukker på og lad det karamellisere. Tag fignerne af panden og fordel dem på 4 tallerkener. Hæld eddike ved karamellen og lad det koge ind til det er tyktflydende. Læg vaniljeis i kugler på tallerkenen, dryp med balsamicokaramel og server straks. Hertil passer småkager som fx italienske cantuccini.