Stegt laks og spidscoleslaw med pære og rødløg

Stegt laks og spidscoleslaw med pære og rødløg image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 portioner
    • 4   stk. laksefileter eller laksekotelet
    •   salt og peber
    •   fedtstof til stegning
    • 1   spidskål
    • 2   pærer
    • 1   rødløg
    • 3   spsk. æbleeddike
    • 2   spsk. flydende honning
    • 1   dl mayonnaise
    • 1   dl creme fraiche

Forberedelse

    Drys laksestykkerne med salt og peber, og steg dem på skindsiden til de er gennemstegte.

    Skær spidskål i så tynde strimler som muligt samt rødløg og pærer i tynde skiver. Kom det hele i en skål. Rør honning og æbleeddike sammen med mayonnaise og cremefraiche til en tyk dressing, og vend alt sammen. Smag til med salt og friskkværnet peber.