
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Salt og peber Salt og peber | ||
laksefileter laksefilet | 4 | |
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listStegt laks med quinoasalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
En frisk og nem ret med laks. Denne ret giver dig fornemmelser af forår og påske. Retten er nem at tilberede og er derfor perfekt til en uformel hyggelig aften med vennerne. Retten er også oplagt til at indgå som en del af dit aftensmadskatalog til travle hverdage. Med denne skønne laks og quinoaret får du et lækkert og let måltid, som sender dine tanker mod lyse nætter og varmere tider. Det er en skøn forårsret, som også kan anvendes i påskedagene hvis I ønsker at spise noget lækkert, som ikke tager lang tid at lave. Rigtig god fornøjelse!
Drys laksefileterne med salt og peber, og steg dem i smør eller olie på en pande. Laksefileterne skal være gennemstegte.
Quinoasalat
Kog quinoa efter anvisningen. Pres hvidløg, og bland det med citronsaft, olivenolie, honning, salt og peber i en skål. Rens radiserne, og snit dem i tynde skiver. Vend dem i skålen.Pil og hak rødløget fint. Skær vandmelonen i tern. Vend rødløg og vandmelon i den kogte quinoa. Tilsæt radiseskiver, dressing og salatost. Anret salaten på et fad.
Servér med laks.