Stegt fisk med nye kartofler og kryddersmør

Stegt fisk med nye kartofler og kryddersmør image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 portioner
    • 4   hele rødspætter (eller anden fisk fx torskefilet eller laksefilet)
    • 1   dl mel
    •   salt og peber
    • 250   g smør stuetemperatur
    • 2   fed hvidløg
    • 2   - 4   spsk. krydderurter
    • 1   kg nye kartofler

Forberedelse

    Vend rødspætterne i mel blandet med salt og peber. Steg dem på en pande i smør til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 minutter på hver side. Skrub kartofler, og kog dem i letsaltet vand i 12 minutter. Rør smør med presset hvidløg, hakkede krydderurter, salt og friskkværnet peber.

    Servér den stegte fisk med lune, nye kartofler og kryddersmør på toppen, der smelter og giver en smag af sommer til både kartofler og fisk.