Super frisk. Til Lidl Pris
Squashsuppe med kantareller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

800 g g squash squash
1 løg løg
4 spsk. spsk. smør smør
100 ml ml sherry sherry
1 l l grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
salt salt
250 g g kantareller kantareller
3 stilke stilk basilikum basilikum
80 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum

Squashsuppe med kantareller

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(8)

Sådan gør du

Skyl squashene og riv dem. Skræl og hak løget, og steg det i 2 spsk. smør, til de er glasklare. Steg den revne squash med i 5 min. Spæd med sherry, hæld bouillonen ved, krydr med salt og peber, og lad det simre i 15 min under låg.Skyl i mellemtiden kantarellerne grundigt, halvér evt. de største af dem. Steg dem i den øvrige smør i 3 min under omrøring. Krydr med salt og peber.Pluk basilikumbladene af, og skær dem i striber. Forfin suppen med creme fraiche, smag til, og anret kantarellerne ovenpå. Strø med basilikumstriber.