
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSquashsuppe med kantareller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Squash er en ægte efterårsfavorit, og her kan du bruge grøntsagen i en lækker squashsuppe med kantareller, som du måske selv har været ude at plukke? Udnyt de lækre kantareller i denne formidable ret. God fornøjelse!
Skyl squashene og riv dem. Skræl og hak løget, og steg det i 2 spsk. smør, til de er glasklare. Steg den revne squash med i 5 min. Spæd med sherry, hæld bouillonen ved, krydr med salt og peber, og lad det simre i 15 min under låg.Skyl i mellemtiden kantarellerne grundigt, halvér evt. de største af dem. Steg dem i den øvrige smør i 3 min under omrøring. Krydr med salt og peber.Pluk basilikumbladene af, og skær dem i striber. Forfin suppen med creme fraiche, smag til, og anret kantarellerne ovenpå. Strø med basilikumstriber.