
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
800 g g | squash squash | ||
1 | løg løg | ||
4 spsk. spsk. | smør smør | ||
100 ml ml | sherry sherry | ||
1 l l | grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | ||
salt salt | |||
250 g g | kantareller kantareller | ||
3 stilke stilk | basilikum basilikum | ||
80 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSquashsuppe med kantareller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skyl squashene og riv dem. Skræl og hak løget, og steg det i 2 spsk. smør, til de er glasklare. Steg den revne squash med i 5 min. Spæd med sherry, hæld bouillonen ved, krydr med salt og peber, og lad det simre i 15 min under låg.Skyl i mellemtiden kantarellerne grundigt, halvér evt. de største af dem. Steg dem i den øvrige smør i 3 min under omrøring. Krydr med salt og peber.Pluk basilikumbladene af, og skær dem i striber. Forfin suppen med creme fraiche, smag til, og anret kantarellerne ovenpå. Strø med basilikumstriber.