Super frisk. Til Lidl Pris
Squashsuppe med kantareller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

squash squash800 g g
løg løg1
smør smør4 spsk. spsk.
sherry sherry100 ml ml
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon1 l l
salt salt
kantareller kantareller250 g g
basilikum basilikum3 stilke stilk
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum80 g g

Squashsuppe med kantareller

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(27)

Opskriften

Squash er en ægte efterårsfavorit, og her kan du bruge grøntsagen i en lækker squashsuppe med kantareller, som du måske selv har været ude at plukke? Udnyt de lækre kantareller i denne formidable ret. God fornøjelse!

Skyl squashene og riv dem. Skræl og hak løget, og steg det i 2 spsk. smør, til de er glasklare. Steg den revne squash med i 5 min. Spæd med sherry, hæld bouillonen ved, krydr med salt og peber, og lad det simre i 15 min under låg.Skyl i mellemtiden kantarellerne grundigt, halvér evt. de største af dem. Steg dem i den øvrige smør i 3 min under omrøring. Krydr med salt og peber.Pluk basilikumbladene af, og skær dem i striber. Forfin suppen med creme fraiche, smag til, og anret kantarellerne ovenpå. Strø med basilikumstriber.