
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
800 g g | squash squash | ||
1 | løg løg | ||
4 spsk spsk | smør smør | ||
100 ml ml | sherry sherry | ||
1 l l | grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | ||
salt salt | |||
250 g g | kantareller kantareller | ||
3 stilke stilk | basilikum basilikum | ||
80 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum |
Squashsuppe med kantareller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:35
min
(2)
Sådan gør du
Skyl squashene og riv dem. Skræl og hak løget, og steg det i 2 spsk. smør, til de er glasklare. Steg den revne squash med i 5 min. Spæd med sherry, hæld bouillonen ved, krydr med salt og peber, og lad det simre i 15 min under låg.Skyl i mellemtiden kantarellerne grundigt, halvér evt. de største af dem. Steg dem i den øvrige smør i 3 min under omrøring. Krydr med salt og peber.Pluk basilikumbladene af, og skær dem i striber. Forfin suppen med creme fraiche, smag til, og anret kantarellerne ovenpå. Strø med basilikumstriber.