Squashsuppe med kantareller

Squashsuppe med kantareller image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 35 min

Ingredienser

4 portioner
    • 800   g squash
    • 1   løg
    • 4   spsk. smør
    • 100   ml sherry
    • 1   l grøntsagsbouillon
    •   salt
    • 250   g kantareller
    • 3   stængler basilikum
    • 80   g creme fraiche eller flødeskum

Forberedelse

    Squash er en ægte efterårsfavorit, og her kan du bruge grøntsagen i en lækker squashsuppe med kantareller, som du måske selv har været ude at plukke? Udnyt de lækre kantareller i denne formidable ret. God fornøjelse!

    Skyl squashene og riv dem. Skræl og hak løget, og steg det i 2 spsk. smør, til de er glasklare. Steg den revne squash med i 5 min. Spæd med sherry, hæld bouillonen ved, krydr med salt og peber, og lad det simre i 15 min under låg.Skyl i mellemtiden kantarellerne grundigt, halvér evt. de største af dem. Steg dem i den øvrige smør i 3 min under omrøring. Krydr med salt og peber.Pluk basilikumbladene af, og skær dem i striber. Forfin suppen med creme fraiche, smag til, og anret kantarellerne ovenpå. Strø med basilikumstriber.