Super frisk. Til Lidl Pris
Squashfrikadeller med stærk tomatsauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

tomater tomat500 g g
løg løg1
hvidløg hvidløg1 fed fed
røde chilier rød chili1
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
tomatkoncentrat tomatkoncentrat2 spsk. spsk.
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon100 ml ml
Salt og peber Salt og peber
squash squash600 g g
rødløg rødløg2
persille persille0,5 bundter bundt
dild dild3 stilke stilk
fåreost fåreost200 g g
mel mel100 g g
olivenolie olivenolie

Squashfrikadeller med stærk tomatsauce

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(44)

Opskriften

Er du ikke til de klassiske frikadeller, der er lavet på svinekød, kan du her finde en lækker vegetarisk opskrift på velsmagende squashfrikadeller med stærk tomatsauce. Squash er en alsidig grøntsag, der gør sig særligt godt i denne udgave af frikadeller. Servér squashfrikadellerne med den tilhørende tomatsauce eller servér dem på ’gammeldags’ manér med sovs og kartofler. God fornøjelse!

  1. Rids tomaterne let, hæld kogende vand over, flå dem, og skær dem i grove tern.
  2. Pil og hak løg og hvidløg.
  3. Rens chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Damp chili sammen med løg og hvidløg i olie.
  4. Tilsæt tomattern, og lad det hele simre i 3 min.
  5. Tilsæt tomatkoncentrat og bouillon, lad det koge op og ind i 5 min. ved middel varme.
  6. Smag til med salt og peber, og lad det køle af.
  7. Rens squashene og riv dem groft.
  8. Pil løgene, og skær dem i små tern.
  9. Hak krydderurterne.
  10. Lad fåreosten dryppe af, og bræk den i mindre stykker.
  11. Bland det hele med mel, krydr med salt og peber, og lad blandingen hvile 10 min.
  12. Form blandingen til 12 frikadeller, og steg dem gyldenbrune i varm olie 4 min. på hver side.
  13. Serveres sammen med saucen.

Næringsindhold

Fedt34 g Kulhydrater29 g Protein16 g kcal506 kJ2114