
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | tomater tomat | ||
1 | løg løg | ||
1 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 | røde chilier rød chili | ||
olivenolie olivenolie | |||
2 spsk spsk | tomatkoncentrat tomatkoncentrat | ||
100 ml ml | grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
600 g g | squash squash | ||
2 | rødløg rødløg | ||
0,5 bundter bundt | persille persille | ||
3 stilke stilk | dild dild | ||
200 g g | fåreost fåreost | ||
100 g g | mel mel |
Squashfrikadeller med stærk tomatsauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Rids tomaterne let, hæld kogende vand over, flå dem, og skær dem i grove tern. Pil og hak løg og hvidløg. Rens chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Damp chili sammen med løg og hvidløg i olie. Tilsæt tomattern, og lad det hele simre i 3 min. Tilsæt tomatkoncentrat og bouillon, lad det koge op og ind i 5 min. ved middel varme. Smag til med salt og peber, og lad det køle af. Rens squashene og riv dem groft. Pil løgene, og skær dem i små tern. Hak krydderurterne. Lad fåreosten dryppe af, og bræk den i mindre stykker. Bland det hele med mel, krydr med salt og peber, og lad blandingen hvile 10 min. Form blandingen til 12 frikadeller, og steg dem gyldenbrune i varm olie 4 min. på hver side.
Serveres sammen med saucen.