
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSquashfrikadeller med stærk tomatsauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Er du ikke til de klassiske frikadeller, der er lavet på svinekød, kan du her finde en lækker vegetarisk opskrift på velsmagende squashfrikadeller med stærk tomatsauce. Squash er en alsidig grøntsag, der gør sig særligt godt i denne udgave af frikadeller. Servér squashfrikadellerne med den tilhørende tomatsauce eller servér dem på ’gammeldags’ manér med sovs og kartofler. God fornøjelse!
- Rids tomaterne let, hæld kogende vand over, flå dem, og skær dem i grove tern.
- Pil og hak løg og hvidløg.
- Rens chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Damp chili sammen med løg og hvidløg i olie.
- Tilsæt tomattern, og lad det hele simre i 3 min.
- Tilsæt tomatkoncentrat og bouillon, lad det koge op og ind i 5 min. ved middel varme.
- Smag til med salt og peber, og lad det køle af.
- Rens squashene og riv dem groft.
- Pil løgene, og skær dem i små tern.
- Hak krydderurterne.
- Lad fåreosten dryppe af, og bræk den i mindre stykker.
- Bland det hele med mel, krydr med salt og peber, og lad blandingen hvile 10 min.
- Form blandingen til 12 frikadeller, og steg dem gyldenbrune i varm olie 4 min. på hver side.
- Serveres sammen med saucen.
Næringsindhold
Fedt34
g
Kulhydrater29
g
Protein16
g
kcal506
kJ2114