Snit spidskål fint, og kom det i en skål. Tilsæt salt og koldt vand til kålen er dækket, og lad det trække i 15 minutter. Rør revet ingefær med presset hvidløg, olie og soja. Sigt vandet fra kålen, og vrid den i hænderne til vandet er helt væk. Vend kål og edamamebønner i marinaden. Krydr kyllingebrystfileter med salt og friskkværnet peber, og steg dem på en pande i fedtstof til de er gennemstegte, ca. 6 minutter på hver side.
Sprød spidskålssalat og urtekylling
Ingredienser
4
portioner
-
- 1 spidskål ca. 600 g
- 1 spsk. salt
- 1 l vand
- 100 g edamamebønner
- 1 spsk. ingefærrod
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 4 spsk. sojasauce
- 4 stk. kyllingefileter ca. 500 g
- salt og peber
- krydderurter
Forberedelse
Servér med spidskålssalaten, og top med friske krydderurter.