Sprød spidskålssalat og urtekylling

Sprød spidskålssalat og urtekylling image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1   spidskål ca. 600 g
    • 1   spsk. salt
    • 1   l vand
    • 100   g edamamebønner
    • 1   spsk. ingefærrod
    • 1   fed hvidløg
    • 2   spsk. olie
    • 4   spsk. sojasauce
    • 4   stk. kyllingefileter ca. 500 g
    •   salt og peber
    •   krydderurter

Forberedelse

    Snit spidskål fint, og kom det i en skål. Tilsæt salt og koldt vand til kålen er dækket, og lad det trække i 15 minutter. Rør revet ingefær med presset hvidløg, olie og soja. Sigt vandet fra kålen, og vrid den i hænderne til vandet er helt væk. Vend kål og edamamebønner i marinaden. Krydr kyllingebrystfileter med salt og friskkværnet peber, og steg dem på en pande i fedtstof til de er gennemstegte, ca. 6 minutter på hver side.

    Servér med spidskålssalaten, og top med friske krydderurter.