Sprød fisk med citrusmarinerede rødbeder

Sprød fisk med citrusmarinerede rødbeder image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 35 min

Ingredienser

4 portioner
    • 3   - 4   rødbeder store
    • 1   citron saft og revet skal
    • 1   appelsin saft og revet skal
    • 1   spsk. olie
    • 2   spsk. kapers
    • 1   bundt purløg finthakket
    • 400   g panerede fiskefilet
    •   fedtstof til stegning

Forberedelse

  1. Skræl rødbederne og riv dem groft eller skær dem i meget tynde strimler.

  2. Kom dem i en skål og riv skallen fra appelsin og citron over. Pres citrusfrugterne og kom saften ved rødbederne sammen med olie, kapers og finthakket purløg.

  3. Steg fiskefileterne i fedtstof på en pande til de er gyldne og sprøde og server straks med de citrusmarinerede rødbeder.