
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
æg æg | 2 - 3 | ||
spinat spinat | 50 - 75 g g | ||
vand vand | 0,5 dl dl | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSpinatomelet
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl spinaten, ryst vandet godt ud af den og snit den. Er det spinat fra frost, så tø det op eller steg det på panden, hvis du har travlt. Pisk æggene sammen, tilsæt vand og den hakkede spinat og rør godt rundt. Smelt smørret på panden og hæld massen på. Steg ved lav varme, indtil den er næsten fast på overfladen, vend da omeletten og steg den 1 min. på den anden side.
TipDu kan variere omeletten ved at skifte spinaten ud med porrer, broccoli eller grønne bønner.
Du kan også bruge omeletten som wrap om fx kyllingetern.
Udarbejdet af Birgitte Nymann