Spinat- og abrikossmoothie

Spinat- og abrikossmoothie image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

4 glas
    • 250   g vindruer
    • 150   g abrikoser
    • 100   g babyspinat
    • 1   banan
    • 200   ml danskvand
    •   brun farin

Forberedelse

    Vask abrikoserne, halver dem, og fjern stenene. Sortér spinatbladene, vask dem, og lad dem dryppe af. Vask vindruerne, og pluk dem af stilken. Skræl bananen.Blend de forberedte ingredienser med danskvanden, og smag til med lidt sukker eller honning efter behov. Hæld det på glas.Tips: Hvis du vil erstatte morgenmaden med smoothien, rækker den angivne mængde til 2 personer. Anvend en kraftfuld stavblender eller en foodprocessor, indtil det bladgrønne i den grønne smoothie er meget finthakket, og den opnår en cremet konsistens.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 91
Protein (g) 2
Fedt (g) 19