Kog vand op og kom nudlerne i. Lad dem trække i 4 minutter.
Spidskålswok med nudler, ingefær og soja
Ingredienser
4
portioner
-
- 250 g nudler
- 1 spidskål lille
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 4 cm ingefær skrællet
- 1 spsk. olie
- 100 g spinat frisk
- 1 dl sojasauce
Forberedelse
Skær spidskål i tynde strimler, løg i tynde både og hak hvidløg.
Skær ingefær i tynde skiver og derefter i tynde strimler.
Hak strimlerne.
Varm en wok eller stor pande op til den er rygende varm.
Tilsæt olie, spidskål, løg, hvidløg og ingefær og lad det stege under let omrøring, til det tager en smule farve.
Tilsæt de kogte nudler, spinatblade og soja og mix alt grundigt sammen. Serveres straks.