
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 spsk. spsk. | flydende honning flydende honning | ||
3 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
0,5 - 1 | grøn chilier grøn chili | ||
8 - 10 | abrikoser abrikos | ||
2 | avocadoer avocado | ||
100 g g | ristede hasselnødder ristede hasselnødder | ||
mynte mynte | |||
Salt og peber Salt og peber | |||
1 | citroner
citron (saft fra en ) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSpicy avocado-abrikossalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Rør honning, citronsaft og olivenolie sammen i en skål.
- Fjern sten fra abrikoserne og skær dem i tynde både.
- Kom dem i marinade og lad dem trække 10 minutter.
- Skær chili i tynde skiver og avocadoer i både.
- Vend alt sammen og anret med friske mynteblade og ristede hasselnødder på toppen.