Super frisk. Til Lidl Pris
Speltpandekager med grillede ananasstykker

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kokosolie kokosolie5 spsk. spsk.
honning honning2 spsk. spsk.
ananaser ananas
(skrællet og skåret i skiver)
0,5
speltmel speltmel250 g g
æg æg2
bananer banan
(modne, fint mosede)
2
lime lime
(saft og skallen)
1
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
salt salt1 nip nip
mælk mælk
(evt. mandeldrik)
400 ml ml
creme fraiche creme fraiche4 spsk. spsk.
kokosflager kokosflager

Speltpandekager med grillede ananasstykker

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(0)

Opskriften

  1. Smelt to spiseskefulde kokosolie, tilsæt honningen, og gnid ananasskiverne ind i blandingen. Sæt til side og lad marinaden trække ind.
  2. Sigt speltmelet i en skål og tilsæt æggene, de moste bananer, saften og skallen fra limen, bagepulveret samt saltet. Tilsæt (mandel)mælken og rør alt sammen til en glat dej. Tilsæt mere mælk, hvis dejen er for tør eller tyk.
  3. Opvarm resten af kokosolien i en pande og steg pandekagedejen ved medium varme på begge sider indtil de er gyldenbrune. Hold dem varme i panden eller mellem to tallerkener.
  4. Opvarm en pande ved medium varme og steg ananasskiverne i ca. 3 minutter på begge sider indtil de er gyldenbrune.
  5. Server pandekagerne med ananas og en skefuld cremefraiche. Drys det hele med kokosmel og dryp evt. med honning efter smag.

Tip: Erstat evt. cremefraiche med ricotta eller mascarpone.