Hak chorizopølsen i tern og steg på panden uden ekstra fedtstof. Snit grøntsagerne i tynde skiver og steg dem sammen med chorizopølsen.
Spansk omelet med chorizo
Ingredienser
4
portioner
-
- 50 g chorizos
- 100 g forårsløg
- 150 g røde peberfrugter
- 6 æg
- 100 g revet ost
- salt
- peber
- smør til stegning
- 0,5 dl mælk fx rismælk
Forberedelse
Omelet
Pisk æg, mælk, ost og krydderier sammen. Hæld æggeblandingen henover og drys med revet ost. Steg omeletten, til du vurderer, den er gennemstegt. Anret den på en tallerken med lidt friske krydderier og frisk peberfrugt.
Tips
Spis den spanske omelet sammen med snittede tomater, agurk og rødløg, så du får ekstra grøntsager. Du kan bruge alle mulige slags pølser, skinker og grøntsager til omeletten. Hvis du ikke er glad for ost i maden, kan det sagtens udelades.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
1073
Protein (g)
81
Kulhydrat (g)
21
Fedt (g)
72