Spaghetti med grønkålspesto

Spaghetti med grønkålspesto image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 personer
    • 300   g grønkål
    • 1   spsk. tørret basilikum
    • 0,5   spsk. salt
    • 1,5   dl olivenolie
    • 25   g mandler
    • 50   g parmesanost
    • 400   g spaghetti

Forberedelse

  1. Sæt saltet vand over til spaghetti, og kog som anvist på pakken.

  2. Kom grønkål, basilikum, salt, olivenolie og mandler i en blender, og kør det til en tyk masse. Det kan være nødvendigt at stoppe blenderen engang i mellem og skrabe siderne ned.

  3. Når pestoen er ensartet, kan du evt. justere konsistensen med lidt olivenolie.

  4. Vend revet parmesan i, og smag til med salt og peber.

  5. Hæld vandet fra spaghettien, og kom den straks tilbage i gryden.

  6. Tilsæt grønkålspestoen og vend det hele grundigt sammen.