
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
4 | sardelfilet
sardelfilet (I olie eller saltlage) | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
2 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
2 dåser dåse | hakkede tomater hakkede tomater | ||
salt salt | |||
sukker sukker | |||
50 g g | sorte oliven sorte oliven | ||
15 g g | kapers kapers | ||
400 g g | spaghetti spaghetti | ||
basilikum
basilikum (Til pynt) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSpaghetti alla puttanesca
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Lad sardelfileterne dryppe af. Hvis de er i saltlage, skylles de af. Pil hvidløget, hak begge fed og sardellerne fint og steg dem i varm olie. Tilsæt tomater og smag til med salt, peber og sukker. Lad det koge op.
Lad oliven og kapers dryppe af, hak dem groft og tilsæt dem i sovsen. Lad det koge ind i 15 min. Rør i det en gang i mellem.
Kog spaghettien i let saltet vand i 8 min. eller til de er bidfaste.
Smag sovsen til. Spaghettien serveres til sovsen og toppes med basilikum.