
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
æggehvider
æggehvide (ca. 180 g) | 6 | |
æggeblommer
æggeblomme (ca. 60 g) | 3 | |
kokosmel
kokosmel (ca. 15 g) | 3 spsk. spsk. | |
ærter
ært (ca. 80 g) | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSoufflé
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Stil ovnen på 160 grader. Pisk æggehviderne hvide og faste. Pisk æggeblommer, kokosmel og ærter sammen. Rør forsigtigt æggeblommemassen ind i de stive æggehvider og kom hele blandingen i en souffléskål eller tilsvarende. Bages i ovnen i 20-25 min.
Tip
- Hvis du aldrig har tilberedt en soufflé før, er denne version god at begynde med. Souffléen er nem og ligetil at lave - kort sagt kan du kun få succes med den. Lav souffléen og sæt den i ovnen, mens du træner; så er maden klar, når du er færdig.
- Du kan også lave små portionssouffléer eller spise den som morgenmad med friske frugtstykker.
- Spis souffléen som aftensmad sammen med kød eller fisk.
- Tilbered den uden ærter og spis den som dessert med nogle dråber sirup eller honning.
- Souffléen er klart bedst lige fra ovnen, men du kan også spise den kold i madpakken eller sammen med pølser eller marineret kylling.
Udarbejdet af Birgitte Nymann