
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
6 | æggehvider
æggehvide ((ca. 180 g)) | ||
3 | æggeblommer
æggeblomme ((ca. 60 g)) | ||
3 spsk spsk | kokosmel
kokosmel ((ca. 15 g)) | ||
100 g g | ærter
ært ((ca. 80 g)) |
Soufflé
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(1)
Sådan gør du
Stil ovnen på 160 grader. Pisk æggehviderne hvide og faste. Pisk æggeblommer, kokosmel og ærter sammen. Rør forsigtigt æggeblommemassen ind i de stive æggehvider og kom hele blandingen i en souffléskål eller tilsvarende. Bages i ovnen i 20-25 min.
Tip
- Hvis du aldrig har tilberedt en soufflé før, er denne version god at begynde med. Souffléen er nem og ligetil at lave - kort sagt kan du kun få succes med den. Lav souffléen og sæt den i ovnen, mens du træner; så er maden klar, når du er færdig.
- Du kan også lave små portionssouffléer eller spise den som morgenmad med friske frugtstykker.
- Spis souffléen som aftensmad sammen med kød eller fisk.
- Tilbered den uden ærter og spis den som dessert med nogle dråber sirup eller honning.
- Souffléen er klart bedst lige fra ovnen, men du kan også spise den kold i madpakken eller sammen med pølser eller marineret kylling.
Udarbejdet af Birgitte Nymann