
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Sommersalat
salatmix salatmix | 2 håndfulde håndfuld | |
jordbær jordbær | 1 håndfulde håndfuld | |
salatost salatost | 2 spsk. spsk. | |
ærter
ært (friske ærter) | 1 dl dl | |
granatæblekerner
granatæblekerner (eller 1 dl råsyltede rabarber ) | 0,5 dl dl |
Dressing
balsamico balsamico | 1 spsk. spsk. | |
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | |
citroner
citron (saften) | 0,5 | |
Salt og peber Salt og peber |
Grillkød
marinerede kalkunspyd marinerede kalkunspyd |
Stegte kartofler
nye kartofler nye kartofler | ||
olivenolie olivenolie | ||
havsalt havsalt | ||
sesamfrø sesamfrø |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSommersalat med grillspyd
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl og rens salaten og riv den i grove stykker. Rengør jordbærrene og halvér dem og drys dem ud over salaten sammen med ærterne. Mos fetaosten mellem fingrene og drys det ud over salaten. Drys med råsyltede rabarber, hvis du har. Du kan også anvende granatæblekerner.Rør dressingen godt sammen af ingredienserne og smag til med salt og peber. Brug en ske til at fordele dressingen i en tynd stråle ud over salaten. Hvis du godt kan lide meget dressing så må du lave en lidt større portion.Kartoflerne skal renses, skæres i både og vendes i olie, salt og sesamfrø. Derefter får de godt og vel 40 minutter ved 220 grader varmluft.Spyddene grilles på begge sider og vupti - så er der serveret.
Hvis du savner godt brød til maden, så prøv mitformbrød med købt surdej- det er nemt at lave og smager skønt!
Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss
Se flere opskrifter fra Annemette Voss her