Super frisk. Til Lidl Pris
Sommersalat med grillspyd

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Sommersalat

2 håndfulde håndfuld salatmix salatmix
1 håndfulde håndfuld jordbær jordbær
2 spsk. spsk. salatost salatost
1 dl dl ærter ært
(friske ærter)
0,5 dl dl granatæblekerner granatæblekerner
(eller 1 dl råsyltede rabarber )

Dressing

1 spsk. spsk. balsamico balsamico
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
0,5 citroner citron
(saften)
Salt og peber Salt og peber

Grillkød

marinerede kalkunspyd marinerede kalkunspyd

Stegte kartofler

nye kartofler nye kartofler
olivenolie olivenolie
havsalt havsalt
sesamfrø sesamfrø

Sommersalat med grillspyd

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:05 t
(13)

Sådan gør du

Skyl og rens salaten og riv den i grove stykker. Rengør jordbærrene og halvér dem og drys dem ud over salaten sammen med ærterne. Mos fetaosten mellem fingrene og drys det ud over salaten. Drys med råsyltede rabarber, hvis du har. Du kan også anvende granatæblekerner.Rør dressingen godt sammen af ingredienserne og smag til med salt og peber. Brug en ske til at fordele dressingen i en tynd stråle ud over salaten. Hvis du godt kan lide meget dressing så må du lave en lidt større portion.Kartoflerne skal renses, skæres i både og vendes i olie, salt og sesamfrø. Derefter får de godt og vel 40 minutter ved 220 grader varmluft.Spyddene grilles på begge sider og vupti - så er der serveret.

Hvis du savner godt brød til maden, så prøv mitformbrød med købt surdej- det er nemt at lave og smager skønt!

Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss

Se flere opskrifter fra Annemette Voss her