Skyl og rens salaten og riv den i grove stykker. Rengør jordbærrene og halvér dem og drys dem ud over salaten sammen med ærterne. Mos fetaosten mellem fingrene og drys det ud over salaten. Drys med råsyltede rabarber, hvis du har. Du kan også anvende granatæblekerner.Rør dressingen godt sammen af ingredienserne og smag til med salt og peber. Brug en ske til at fordele dressingen i en tynd stråle ud over salaten. Hvis du godt kan lide meget dressing så må du lave en lidt større portion.Kartoflerne skal renses, skæres i både og vendes i olie, salt og sesamfrø. Derefter får de godt og vel 40 minutter ved 220 grader varmluft.Spyddene grilles på begge sider og vupti - så er der serveret.
Sommersalat med grillspyd
Ingredienser
2
portioner
-
Sommersalat
- 2 håndfulde salatmix
- 1 håndfuld jordbær
- 2 spsk. salatost
- 1 dl ært friske ærter
- 0,5 dl granatæblekerner eller 1 dl råsyltede rabarber
-
Dressing
- 1 spsk. balsamico
- 2 spsk. olivenolie
- 0,5 citroner saften
- salt og peber
-
Grillkød
- marinerede kalkunspyd
-
Stegte kartofler
- nye kartofler
- olivenolie
- havsalt
- sesamfrø
Forberedelse
Hvis du savner godt brød til maden, så prøv mitformbrød med købt surdej- det er nemt at lave og smager skønt!
Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss
Se flere opskrifter fra Annemette Voss her