Snack: chips, dip og grøntsager

Snack: chips, dip og grøntsager image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

2 personer
  • Bønnedip

    • 1   rød peberfrugt
    •   olie
    •   salt
    • 0,5   dåser kidneybønner
    • 0,5   pakker flødeost med pikantsmag
    • 0,5   hvidløg
    • 1   spsk. citronsaft
  • Tortillachips

    • 3   tortillapandekager
    • 1   - 2   spsk. olie
    •   salt

Forberedelse

    Klokken er kvart-i-ulvetid, og børnene er sultne. Har du en rest bønner fra aftensmad dagen før og lidt grøntsager eller frugt på lager, så tager det ikke lang tid at trylle en lækker snack frem. Og wupti - mætte maver, bekæmpelse af madspild og en lækker snack.

  1. Start med at tænde ovnen på 200 grader.

  2. Skær peberfrugt i tern, kom lidt olie og salt over og giv det 15-20 minutters tid i ovnen.

  3. Imens kommes drænede kidneybønner, flødeost, hvidløg, citron og krydder i en food processor.

  4. Når peberfrugten er bagt færdig, kommes den i maskinen og blendes med.

  5. Chips: skær pandekagerne i mindre stykker, vend dem i olie og lidt salt.

  6. Spred dem ud på en bageplade og bag dem ved 200 grader i 6-7 minutter til de er sprøde.

  7. Skær de grøntsager og det frugt ud, du har på lager og nyd det hele sammen.

  8. Udarbejdet af Julie Bruun