Små pandekager med foreller og peberrodscreme

Små pandekager med foreller og peberrodscreme image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

25 stk.
    • 100   g mel
    • 0,5   tsk. bagepulver
    •   salt og peber
    •   dild
    • 125   mælk
    • 1   spsk. planteolie
    • 100   g creme fraiche eller flødeskum
    • 4   tsk. peberrodssalat
    • 100   g piskefløde
    •   citroner (skal fra)
    • 200   g røget forel fileter
    • 100   g sort kaviar

Forberedelse

    Bland mel, bagepulver og 1 knivspids salt. Hak dilden fint og tilsæt den.

    Æg, mælk og 1 spsk. olie piskes sammen og hældes i melblandingen.

    Rør det glat og lad det hvile i 15 min.

    Rør creme fraiche sammen med peberrod og krydder det med citronskal, salt og peber.

    Pisk fløden stiv, vend den forsigtigt i og stil den på køl.

    Skær forelfileterne i skiver.

    Hæld olie på en pande og varm det op. Bag 25-30 små pandekager. Bagetid: 1-2 min på hver side.

    Smør peberrodscreme på pandekagerne. Anret med forel og kaviar ovenpå og pynt med dild.