Bland mel, bagepulver og 1 knivspids salt. Hak dilden fint og tilsæt den.
Små pandekager med foreller og peberrodscreme
Ingredienser
25
stk.
-
- 100 g mel
- 0,5 tsk. bagepulver
- salt og peber
- dild
- 125 mælk
- 1 spsk. planteolie
- 100 g creme fraiche eller flødeskum
- 4 tsk. peberrodssalat
- 100 g piskefløde
- citroner (skal fra)
- 200 g røget forel fileter
- 100 g sort kaviar
Forberedelse
Æg, mælk og 1 spsk. olie piskes sammen og hældes i melblandingen.
Rør det glat og lad det hvile i 15 min.
Rør creme fraiche sammen med peberrod og krydder det med citronskal, salt og peber.
Pisk fløden stiv, vend den forsigtigt i og stil den på køl.
Skær forelfileterne i skiver.
Hæld olie på en pande og varm det op. Bag 25-30 små pandekager. Bagetid: 1-2 min på hver side.
Smør peberrodscreme på pandekagerne. Anret med forel og kaviar ovenpå og pynt med dild.