Pisk smør og sukker til en luftig masse. Riv marcipanen groft, hæld den i massen, og pisk videre. Tilsæt æggene efter hinanden, mens du stadig pisker. Hæld hvedemelet i. Smør 18 små muffinforme, og fordel dejen i formene ca. 3/4 fuld, og læg et stykke nougat i hver form. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 °C almindelig ovnvarme i 15-20 min. Tag kagerne ud, og lad dem køl lidt af i formene. Skru ovnvarmen op på 210 °C.
Små kransekage-cupcakes
Ingredienser
18
stk.
-
- 125 g sukker
- 125 g smør + Smør til muffinformene
- 125 g marcipan
- 2 æg
- 50 g hvedemel
- 80 g nougat kold nougat
-
Topping
- 250 g marcipan
- 150 g flormelis
- 60 g æggehvider svarer til 2 små æg
Forberedelse
Pisk marcipanen og flormelissen til topping sammen i en skål. Tilsæt æggehviderne, og kom fyldet i en sprøjtepose med stjernetylle på. Sprøjt massen oven på kagerne, sæt dem i ovnen igen, og lad dem bage videre i 10-25 min, indtil toppingen er gennembagt.
Drys lidt flormelis over inden serveringen.