Små kransekage-cupcakes

Små kransekage-cupcakes image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:10 t

Ingredienser

18 stk.
    • 125   g sukker
    • 125   g smør + Smør til muffinformene
    • 125   g marcipan
    • 2   æg
    • 50   g hvedemel
    • 80   g nougat kold nougat
  • Topping

    • 250   g marcipan
    • 150   g flormelis
    • 60   g æggehvider svarer til 2 små æg

Forberedelse

    Pisk smør og sukker til en luftig masse. Riv marcipanen groft, hæld den i massen, og pisk videre. Tilsæt æggene efter hinanden, mens du stadig pisker. Hæld hvedemelet i. Smør 18 små muffinforme, og fordel dejen i formene ca. 3/4 fuld, og læg et stykke nougat i hver form. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 °C almindelig ovnvarme i 15-20 min. Tag kagerne ud, og lad dem køl lidt af i formene. Skru ovnvarmen op på 210 °C.

    Pisk marcipanen og flormelissen til topping sammen i en skål. Tilsæt æggehviderne, og kom fyldet i en sprøjtepose med stjernetylle på. Sprøjt massen oven på kagerne, sæt dem i ovnen igen, og lad dem bage videre i 10-25 min, indtil toppingen er gennembagt.

    Drys lidt flormelis over inden serveringen.