Rengør jordbærerne og purer 300 g med kærnemælk. Skær 8 fine skiver af de øvrige jordbær og resten i fine tern. Pisk fløden stiv. Bland æggeblommer og sukker sammen i en skål og pisk det derefter sammen til en cremet masse over et varmt vandbad i 3-5 minutter. Jordbær pureret i kærnemælk og jordbær skåret i tern blandes i.
Små islagkager med jordbær og kærnemælk
Ingredienser
8
personer
-
- 500 g jordbær
- 1,5 dl kærnemælk
- 1 dl fløde
- 3 æg
- 125 g sukker
- træpinde
Forberedelse
Vend forsigtigt fløden i. Læg en jordbærskive i hver enkelt muffinform , fordel massen udover og frys dem i en time. Stik derefter små træpinde eller skeer i som ispinde og frys isene igennem i yderligere 3 timer. Løs dem fra formene inden servering.
Næringsindhold pr. portion
Kcal
154
Protein (g)
3
Kulhydrat (g)
20
Fedt (g)
7