Små islagkager med jordbær og kærnemælk

Små islagkager med jordbær og kærnemælk image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

8 personer
    • 500   g jordbær
    • 1,5   dl kærnemælk
    • 1   dl fløde
    • 3   æg
    • 125   g sukker
    •   træpinde

Forberedelse

    Rengør jordbærerne og purer 300 g med kærnemælk. Skær 8 fine skiver af de øvrige jordbær og resten i fine tern. Pisk fløden stiv. Bland æggeblommer og sukker sammen i en skål og pisk det derefter sammen til en cremet masse over et varmt vandbad i 3-5 minutter. Jordbær pureret i kærnemælk og jordbær skåret i tern blandes i.

    Vend forsigtigt fløden i. Læg en jordbærskive i hver enkelt muffinform , fordel massen udover og frys dem i en time. Stik derefter små træpinde eller skeer i som ispinde og frys isene igennem i yderligere 3 timer. Løs dem fra formene inden servering.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 154
Protein (g) 3
Kulhydrat (g) 20
Fedt (g) 7