Små desserttærter med mynte og blåbær

Små desserttærter med mynte og blåbær image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 50 min

Ingredienser

6 stk.
    • 60   g smør
    • 40   g flormelis
    • 100   g myntechokolade
    • 0,5   tsk. salt
    • 1   æggeblomme
    • 120   g mel
    • 200   g mascarpone
    • 125   g blåbær
    •   mynte til pynt
    •   grøn frugtfarve

Forberedelse

    Bland smør med flormelis, salt, æggeblomme og mel, og rør godt, indtil dejen er glat. Lad det køle af i køleskabet i minimum 1 time. Rul dejen ud på køkkenbordet beklædt med mel. Ælt den, og fordel dejen i 6 muffinforme, sådan at den dækker bunden og siderne. Lad dejen køle af i muffinformene i 15 min. Stik dejen med en gaffel, og bag de små tærter 7 min i en forvarmet ovn på 200°C. Lad dem køle af, og befri herefter de små tærter fra muffinformene. Hak myntechokoladen fint. Farv mascarponen grøn med frugtfarve, og rør den sammen med myntechokoladen. Fyld cremen i de små tærter, og top dem med blåbær og mynteblade.