Rist pinjekernerne let på en tør pande. Lad dem køle af, og hak dem. Mos fåreosten fint. Lad olivenerne dryppe af, og hak dem. Pluk persillen af stænglerne, og hak den. Bland det hele, og smag til med peber. Pensl yufka-dejpladerne enkeltvis med en smule vand. Læg lidt fåreostcreme på den brede ende, og fordel det på langs. Fold siderne let henover, og rul dejen fast til små ruller. Varm solsikkeolie op i en pande, indtil der fremkommer bobler omkring en træske, der holdes ned i olien. Frituresteg börek portionsvis i olien i 1-2 min. Vend jævnligt. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og servér dem varme eller kolde.
Sigara börek med fåreost og oliven
Ingredienser
10
stk.
-
- 1 spsk. pinjekerner
- 200 g fåreost afdryppet
- 50 g grønne oliven uden sten
- 1 bundt persille
- peber
- 8 - 10 yufka-dej á 15 g) (eller filodej
- 200 ml solsikkeolie
- køkkenrulle
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
195
Protein (g)
5
Kulhydrat (g)
10
Fedt (g)
14