
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hindbær hindbær | 200 g g | ||
bouillon bouillon | 5 dl dl | ||
balsamico balsamico | 1 tsk. tsk. | ||
honning honning | 2 tsk. tsk. | ||
sennep
sennep (middelstærk) | 2 tsk. tsk. | ||
salt salt | |||
peber peber | |||
rapsolie rapsolie | 1 spsk. spsk. | ||
salater salat | 300 g g | ||
gule og røde kirsebærtomater gule og røde kirsebærtomater | 250 g g | ||
skinker skinke | 75 g g | ||
køkkenrulle køkkenrulle |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSalat med hindbærvinaigrette og skinke
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hindbærrene lægges til optøning ved siden af hinanden på en tallerken belagt med køkkenrulle. 50 g hindbær pureres, presses gennem en si og røres sammen med bouillon, eddike, honning, sennep, salt og peber. Olien piskes i. Salaten skylles og plukkes. Tomaterne skylles og deles i halve eller kvarte. Begge dele blandes med vinaigretten. Skinken fordeles sammen med de resterende hindbær på salaten.
Næringsindhold
Fedt5
g
Kulhydrater14
g
Protein7
g
kcal131
kJ550