Salat med hindbærvinaigrette og skinke

Salat med hindbærvinaigrette og skinke image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 portioner
    • 200   g hindbær
    • 5   dl bouillon
    • 1   tsk. balsamico
    • 2   tsk. honning
    • 2   tsk. sennep middelstærk
    •   salt
    •   peber
    • 1   spsk. rapsolie
    • 300   g salater
    • 250   g gule og røde kirsebærtomater
    • 75   g skinker
    •   køkkenrulle

Forberedelse

    Hindbærrene lægges til optøning ved siden af hinanden på en tallerken belagt med køkkenrulle. 50 g hindbær pureres, presses gennem en si og røres sammen med bouillon, eddike, honning, sennep, salt og peber. Olien piskes i. Salaten skylles og plukkes. Tomaterne skylles og deles i halve eller kvarte. Begge dele blandes med vinaigretten. Skinken fordeles sammen med de resterende hindbær på salaten.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 131
Protein (g) 7
Kulhydrat (g) 14
Fedt (g) 5