Hindbærrene lægges til optøning ved siden af hinanden på en tallerken belagt med køkkenrulle. 50 g hindbær pureres, presses gennem en si og røres sammen med bouillon, eddike, honning, sennep, salt og peber. Olien piskes i. Salaten skylles og plukkes. Tomaterne skylles og deles i halve eller kvarte. Begge dele blandes med vinaigretten. Skinken fordeles sammen med de resterende hindbær på salaten.
Salat med hindbærvinaigrette og skinke
Ingredienser
4
portioner
-
- 200 g hindbær
- 5 dl bouillon
- 1 tsk. balsamico
- 2 tsk. honning
- 2 tsk. sennep middelstærk
- salt
- peber
- 1 spsk. rapsolie
- 300 g salater
- 250 g gule og røde kirsebærtomater
- 75 g skinker
- køkkenrulle
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
131
Protein (g)
7
Kulhydrat (g)
14
Fedt (g)
5