Rengør rosenkålene og pil de yderste blade af, hvis de er grimme. Snit derefter rosenkålene i fine, tynde strimler. Skyl æblerne og skær dem i fine tern. Rengør og hak persillen. Rist mandlerne på panden til de begynder at tage lidt farve. Lad dem køle ned, mens du blander salaten. Bland rosenkål, æbler og persille i en skål. Rør olivenolie, sennep, citronsaft, citronskal og honning sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og server. Udarbejdet af Birgitte Nymann
Rosenkålssalat
Ingredienser
2
portioner
-
- 200 g rosenkål
- 1 stk. æble ca. 110 g
- 15 g persille
- 50 g mandler
- 2 spsk. olivenolie ca. 30 ml
- 1 tsk. sennep
- citronersaft
- citroner (skal fra)
- 1 tsk. honning
- salt og peber
- 200 g rosenkål
- 1 stk. æble ca. 110 g
- 15 g persille
- 50 g mandler
- 2 spsk. olivenolie ca. 30 ml
- 1 tsk. sennep
- 1 tsk. honning
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
746
Protein (g)
21
Kulhydrat (g)
32
Fedt (g)
56