Rosenkålssalat

Rosenkålssalat image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

2 portioner
    • 200   g rosenkål
    • 1   stk. æble ca. 110 g
    • 15   g persille
    • 50   g mandler
    • 2   spsk. olivenolie ca. 30 ml
    • 1   tsk. sennep
    •   citronersaft
    •   citroner (skal fra)
    • 1   tsk. honning
    •   salt og peber
    • 200   g rosenkål
    • 1   stk. æble ca. 110 g
    • 15   g persille
    • 50   g mandler
    • 2   spsk. olivenolie ca. 30 ml
    • 1   tsk. sennep
    • 1   tsk. honning

Forberedelse

    Rengør rosenkålene og pil de yderste blade af, hvis de er grimme. Snit derefter rosenkålene i fine, tynde strimler. Skyl æblerne og skær dem i fine tern. Rengør og hak persillen. Rist mandlerne på panden til de begynder at tage lidt farve. Lad dem køle ned, mens du blander salaten. Bland rosenkål, æbler og persille i en skål. Rør olivenolie, sennep, citronsaft, citronskal og honning sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og server. Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 746
Protein (g) 21
Kulhydrat (g) 32
Fedt (g) 56