Rødbedebidder

Rødbedebidder image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

16 stk.
    • 4   figner
    • 16   skiver syltede rødbeder
    • 80   g creme fraiche eller flødeskum
    • 3   tsk. sennep
    • 2   tsk. honning
    •   salt og peber
    • 8   skiver groft rugbrød
    • 150   g camembert

Forberedelse

    Lad rødbederne dryppe af. Halvér 2 figner, skrab frugtkødet ud, og hak frugtkødet i småstykker. Skær de resterende 2 figner i fine stykker. Bland frugtkødet fra 2 figner med creme fraiche, sennep, honning, salt og peber. Skær camembert i 16 skiver. Rist rugbrødet, og halvér skiverne. Lad rugbrødet køle af. Fordel rødbedeskiverne og figenstykkerne på rugbrødsskiverne, top dem med sennepscremen og en skive camembert.