Rød bønnesalat

Rød bønnesalat image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 personer
    • 1   løg
    • 1   hvidløgsfed
    • 1   dåse kidneybønner 255 g afdryppede
    • 100   g chorizos
    • 2   spsk. olivenolie
    •   citronersaft
    •   salt
    • 0,5   tsk. paprika
    • 1   bøtte persille
    • 100   g salatost

Forberedelse

    Skræl løget og hvidløget, og hak dem. Skyl bønnerne, og lad dem dryppe af. Flå skindet af chorizoen, og skær den i små tern. Bland det hele sammen. Omrør olie, citronsaft, salt og paprika. Bland det med salaten, og lad det stå tildækket i 30 minutter. Pluk persillebladene af, og hak dem groft. Lad salatosten dryppe af, og skær den i små tern. Smag salaten til, og bland den med persille og ost lige før servering.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 382
Protein (g) 20
Kulhydrat (g) 21
Fedt (g) 22