Skræl løget og hvidløget, og hak dem. Skyl bønnerne, og lad dem dryppe af. Flå skindet af chorizoen, og skær den i små tern. Bland det hele sammen. Omrør olie, citronsaft, salt og paprika. Bland det med salaten, og lad det stå tildækket i 30 minutter. Pluk persillebladene af, og hak dem groft. Lad salatosten dryppe af, og skær den i små tern. Smag salaten til, og bland den med persille og ost lige før servering.
Rød bønnesalat
Ingredienser
4
personer
-
- 1 løg
- 1 hvidløgsfed
- 1 dåse kidneybønner 255 g afdryppede
- 100 g chorizos
- 2 spsk. olivenolie
- citronersaft
- salt
- 0,5 tsk. paprika
- 1 bøtte persille
- 100 g salatost
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
382
Protein (g)
20
Kulhydrat (g)
21
Fedt (g)
22