
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 20 g g | ||
laks laks | 200 g g | ||
champignoner champignon | 450 g g | ||
olivenolie olivenolie | 50 g g | ||
løg løg | 2 | ||
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | ||
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 8 dl dl | ||
risottoris risottoris | 4 dl dl | ||
hvidvin
hvidvin (tør hvidvin) | 2 dl dl | ||
revet ost revet ost | 6 dl dl | ||
groft salt groft salt | 1,5 tsk. tsk. | ||
sort peber sort peber | |||
salvie salvie | 2 stænger stang | ||
timian timian | 2 stænger stang | ||
persille persille | 1 dl dl | ||
rucola rucola |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRisotto med laks, svampe og krydderurter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Lad smørret blive gyldent i en gryde. Steg svampene ved kraftig varme til de er gyldne. Tag svampene op. Kom olivenolie i gryden og varm oliven op, uden at den begynder at branke. Hak løgene og svits dem, til de er gyldne. Tilsæt ris og herefter hvidvin og lad det koge til hvivinen er kogt ind.
Hæld bouillonen i og kog risene ved svag varme og under låg til risene er møre. Vend de stegte svampe, frisk hvidløg, ost og de hakkede krydderurter (gem lidt til pynt) samt salt og peber i risottoen og smag til.
Tilsæt laksen og pynt med de resterende urter, ost og rucola