Super frisk. Til Lidl Pris
Risotto med laks, svampe og krydderurter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

smør smør20 g g
laks laks200 g g
champignoner champignon450 g g
olivenolie olivenolie50 g g
løg løg2
hvidløg hvidløg2 fed fed
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon8 dl dl
risottoris risottoris4 dl dl
hvidvin hvidvin
(tør hvidvin)
2 dl dl
revet ost revet ost6 dl dl
groft salt groft salt1,5 tsk. tsk.
sort peber sort peber
salvie salvie2 stænger stang
timian timian2 stænger stang
persille persille1 dl dl
rucola rucola

Risotto med laks, svampe og krydderurter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(28)

Opskriften

Lad smørret blive gyldent i en gryde. Steg svampene ved kraftig varme til de er gyldne. Tag svampene op. Kom olivenolie i gryden og varm oliven op, uden at den begynder at branke. Hak løgene og svits dem, til de er gyldne. Tilsæt ris og herefter hvidvin og lad det koge til hvivinen er kogt ind.

Hæld bouillonen i og kog risene ved svag varme og under låg til risene er møre. Vend de stegte svampe, frisk hvidløg, ost og de hakkede krydderurter (gem lidt til pynt) samt salt og peber i risottoen og smag til.

Tilsæt laksen og pynt med de resterende urter, ost og rucola