Super frisk. Til Lidl Pris
Risotto med laks, svampe og krydderurter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

20 g g smør smør
200 g g laks laks
450 g g champignoner champignon
50 g g olivenolie olivenolie
2 løg løg
2 fed fed hvidløg hvidløg
8 dl dl grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
4 dl dl risottoris risottoris
2 dl dl hvidvin hvidvin
(tør hvidvin)
6 dl dl revet ost revet ost
1,5 tsk. tsk. groft salt groft salt
sort peber sort peber
2 stænger stang salvie salvie
2 stænger stang timian timian
1 dl dl persille persille
rucola rucola

Risotto med laks, svampe og krydderurter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(19)

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en gryde. Steg svampene ved kraftig varme til de er gyldne. Tag svampene op. Kom olivenolie i gryden og varm oliven op, uden at den begynder at branke. Hak løgene og svits dem, til de er gyldne. Tilsæt ris og herefter hvidvin og lad det koge til hvivinen er kogt ind.

Hæld bouillonen i og kog risene ved svag varme og under låg til risene er møre. Vend de stegte svampe, frisk hvidløg, ost og de hakkede krydderurter (gem lidt til pynt) samt salt og peber i risottoen og smag til.

Tilsæt laksen og pynt med de resterende urter, ost og rucola