Risengrødsvafler

Risengrødsvafler image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 0 min

Ingredienser

7 stk.

Forberedelse

    Du har måske prøvet at lave klatkager af dine risengrødsrester, men har du prøvet at lave vafler? Det er mindst lige så godt og nemt, og der er endnu mere plads til topping. Opskriften her giver 6-7 belgiske vafler, men du kan også lave den i et hjertevaffeljern.

  1. Rør den kolde risengrød sammen med æg, sukker, vaniljesukker, bagepulver og mel.

  2. Vend også fintrevet skal fra den halve appelsin i. Dette kan undlades eller erstattes med citronskal.

  3. Varm et vaffeljern op.

  4. Smelt lidt smør i jernet og pensl begge sider med smørret.

  5. Kom dejen i og bag dine vafler.

  6. Top med dine favoritter. Det kunne fx være amerenakirsebær og flormelis.