Super frisk. Til Lidl Pris
Ravioli med champignon-baconfyld

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

200 g g hvedemel hvedemel
(husk noget til udrulning)
2 æg æg
salt salt
3 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
250 g g champignoner champignon
50 g g bacon bacon
citroner (skal fra) citron (skal fra)
peber peber
150 g g gedefriskost gedefriskost
50 g g smør smør
1 bøtter bøtte basilikum basilikum

Ravioli med champignon-baconfyld

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(6)

Sådan gør du

Ælt mel, æg, 0,5 tsk. salt og 1 spsk. olie sammen til en glat dej. Lad den hvile tildækket i 30 minutter. Skyl i mellemtiden 200 g champignon, og skær dem i fine tern. Steg dem i den øvrige hede olie, til vandet fordamper. Krydr med salt. Skær i mellemtiden baconen i fine tern, tilsæt dem og steg videre i 3 minutter. Smag til med citronskal, salt og peber. Lad det køle af, og bland det så med den friske gedeost. Udrul dejen med en pastamaskine portionsvis i ca. 2 mm tynde baner, og drys med lidt mel. Læg banerne ved siden af hinanden på arbejdsfladen drysset med mel. Læg fyldet som ca. 30 små klatter med afstand på den ene halvdel af banerne. Pensl kanterne med lidt vand. Læg den anden halvdel af banerne henover, og tryk dem godt sammen i kanterne og mellem fyldet. Skær raviolierne ud med en bølget dejskærer. Skyl de øvrige champignoner, og skær dem i tern. Steg dem i hed smør. Kog i mellemtiden raviolierne i rigeligt kogende saltvand i 3-4 minutter. Pluk basilikumbladene af, og steg dem kort med ved champignonerne. Fordel de afdryppede raviolier på tallerkenerne, og strø med basilikumsmørret.

Næringsindhold

Fedt38 g Kulhydrater39 g Protein15 g kcal577 kJ2415