Råmarineret rødkål

Råmarineret rødkål image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

6 portioner
    • 1   rødkål ca. 500 g
    • 5   forårsløg ca. 100 g
    • 3   pærer ca. 150 g
    • 2   spsk. citronersaft
    • 0,5   dl hvidvinseddike
    • 0,5   dl olivenolie
    • 1   knsp. salt
    • 1   knsp. peber

Forberedelse

    Snit rødkålen i tynde strimler. Pil løgene og hak dem i fine, små tern. Jo finere, jo bedre. Skyl pærerne og fjern kernehuset. Skær pærerne i fine tern. Bland citronsaft, hvidvinseddike og olivenolie sammen i en skål og tilsæt salt og pepper. Vend herefter rødkål, løg og æbler deri. Stil rødkålen i køleskabet i 24 timer. Hak til slut valnødderne groft. Anret salaten og drys de hakkede nødder over.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 1446
Protein (g) 25
Kulhydrat (g) 475
Fedt (g) 111