Snit rødkålen i tynde strimler. Pil løgene og hak dem i fine, små tern. Jo finere, jo bedre. Skyl pærerne og fjern kernehuset. Skær pærerne i fine tern. Bland citronsaft, hvidvinseddike og olivenolie sammen i en skål og tilsæt salt og pepper. Vend herefter rødkål, løg og æbler deri. Stil rødkålen i køleskabet i 24 timer. Hak til slut valnødderne groft. Anret salaten og drys de hakkede nødder over.
Råmarineret rødkål
Ingredienser
6
portioner
-
- 1 rødkål ca. 500 g
- 5 forårsløg ca. 100 g
- 3 pærer ca. 150 g
- 2 spsk. citronersaft
- 0,5 dl hvidvinseddike
- 0,5 dl olivenolie
- 1 knsp. salt
- 1 knsp. peber
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
1446
Protein (g)
25
Kulhydrat (g)
475
Fedt (g)
111